; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Românii vor să fie zmei cu Luxemburg

29 March 2011

După înfrângerea de sâmbătă (1-2 cu Bosnia, în deplasare), şansele de calificare la Euro 2012 ale naţionalei României sunt pur matematice. În aceste condiţii, modesta reprezentativă a Luxemburgului pare să le ofere cea mai bună şansă la o victorie elevilor lui Răzvan Lucescu.

În meciul de la Piatra-Neamţ, care va fi difuzat azi, de la 20.45, pe TVR 1, Mutu şi compania vor căuta prima victorie din acest an într-o formulă ultraofensivă, care să profite de lipsurile mai slab cotaţilor luxemburghezi.

Focul la ei

Potrivit Gsp.ro, Lucescu va folosi cu patru jucători de atac – Zicu, Stancu, Marica şi Mutu – care să asalteze defensiva singurei echipe aflate sub noi în Grupa D a preliminariilor pentru Euro 2012.

Dezastruosul debut din actuala campanie de calificare, însă, nu le mai dă speranţe decât optimiştilor incurabili în ce priveşte prezenţa României la Euro 2012. Cu două puncte din primele patru meciuri şi un ruşinos golaveraj de 2 – 5, tricolorii' se află la zece puncte în urma Franţei şi opt în urma Belarusului şi Albaniei, în Grupa D.

Iată echipa probabilă pentru meciul de diseară:

Tătăruşanu – Săpunaru, Tamaş, Gardoş, Raţ – Ropotan, Mureşan – Zicu, Mutu, Stancu – Marica

Meciuri pe săturate la TV

Tot astăzi sunt programate mai multe partide pe posturile de la noi, fie din preliminariile CE 2012, fie amicale. Iată lista tuturor meciurilor care se văd azi la TV:

Cehia – Liechtenstein (preliminarii CE 2012), ora 18.30, Digi Sport

Suedia – Moldova (preliminarii CE 2012), ora 20.00, Dolce Sport

Lituania – Spania (preliminarii CE 2012), ora 21.45, Digi Sport

Ucraina – Italia (amical), ora 21.45, Sport.ro

Franţa – Croaţia (amical), ora 22.00, Digi Sport Plus

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare