; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley

Românii au talent. Smiley: „Creativitatea nu are limite”. Momentele cheie din ediția de vineri seară

16 April 2021

În această seară, în cea mai nouă ediție a show-ului „Românii au talent', vocile incredibile continuă să apară, indiferent de vârstă, dansurile care transmit o întreagă poveste sunt tot mai prezente, iar momentele care au la bază acrobații spectaculoase ne lasă, în continuare, fără suflare, se arată într-un comunicat Pro TV.

'Îmi doresc să afle oamenii de existența mea. Să știe că eu cânt', va spune o concurentă ajunsă la 40 ani cu un gând extrem de clar!

După ce în anul 2016 și-a găsit curajul de a începe să ia lecții de canto, acum a venit momentul să arate tuturor ce poate face cu vocea ei. Să fie acesta începutul unui nou drum în viața ei? 

Tot vineri seară, un tânăr de 24 ani, absolvent al unei Facultăți Tehnice, angajat în domeniul IT va urca pe scenă pentru a arăta juraților că pasiunea lui principală rămâne cântatul.

'Asta vreau să fac', va spune concurentul înainte de a-și începe prestația. Vom vedea dacă îi va convinge pe jurați că este pe drumul corect sau că este mai bine să rămână la domeniul actual.

După ce a lucrat ani de zile în domeniul energiei, a trecut în zona financiară într-o bancă, iar acum a ajuns la vârsta pensionării, la vârsta la care poate investi timp în pasiunea lui. La 61 ani, concurentul va urca pe scenă pentru un neașteptat moment de stand up.

Rămâne să vedem ce moment a pregătit de-l va face pe Smiley să spună: 'mi se pare că ați dat mult din casă'.

Cea mai nouă ediție Românii au talent îl va face pe Smiley să exclame: 'Creativitatea nu are margini și nu are limite'! Despre ce este vorba și ce vor spune ceilalți jurați, vom afla vineri seara, de la 20:30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare