; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Românii au talent şi a ales încă trei finalişti

FOTO: “Românii au talent” şi-a ales încă trei finalişti

30 April 2013

În cea de-a patra semifinală “Românii au talent”, Inna a oferit un moment special alături de câţiva dansatori ai trupei de balet Edi Stancu. Trupa Mandinga a lansat un nou single, “Bling”, un featuring cu Muneer, fost concurent în emisiune.

Vineri seară, pe scena show-ului de la Pro TV au urcat scenă magicienii Andrei Andronachi şi Andrei Isfan, Angelo Simionică, Bogdan Olteanu, pictorul care face minuni cu sclipiciul lui, Classic Beat Orchestra, Colectivul Fantezia, Mihai Ştefan, tânărul imitator moldovean, Orban Barra şi ale sale acrobaţii cu bicicleta, Palamari Mircea, cel care a impresionat juriul cu mişcările sale de dans, Switch Crew, Zburătorii şi trupa de dans The Haters.

Cei care au ajuns în urma voturilor telespectatorilor în marea finală din 10 mai sunt Bogdan Olteanu, Mircea Palamari şi Classic Beat Orchestra.

c1k5761_resize

Picture 1 of 27

Bogdan Olteanu, primul clasat în topul preferinţelor juriului a fost răsplătit cu aplauze în momentul în care a dezvăluit pictura cu Ray Charles pe care a realizat-o pe acordurile muzicii artistului.

A fost un moment magic', a ţinut să puncteze Pavel Bartoş.

Deşi ultimul în concurs, Mircea Palamari s-a situat al doilea în topul preferintelor telespectatorilor. Acestea au coincis şi cu preferinţele juraţilor care au avut numai cuvinte de laudă pentru momentul său.

Mihai Petre a fost de părere că numărul său are toate şansele să câştige concursul dacă va fi votat să meargă mai departe. Ai venit la final şi ai ajuns în fruntea clasamentului meu!', i-a spus juratul.

Pentru locul al treilea, lupta s-a dat între magicianul Andrei Andronache şi muzicienii de la Classic Beat Orchestra. Cei aleşi de juriu să meargă în finală au fost Classic Beat Orchestra, care au oferit “actul artistic cu potenţial şi mai mare de spectacol”.

Până acum, pe lista finaliştilor se află: Bogdan Olteanu, Mircea Palamari şi Classic Beat Orchestra Corul Fiat Lux, Diana Căldăraru ,WhoGonStopUs, Gabriela Artene, Vlad Grigorescu, Ghenadie Rotari,  Ana Munteanu, Camelia Duţă, dansatorii Alex şi Andra, lista urmând să fie completată cu încă 3 nume norocoase.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare