; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juriul Romanii au talent

“Românii au talent” revine din 19 februarie cu un nou sezon

28 January 2016

Din 19 februarie, Românii au talent', revine cu cel de-al șaselea sezon. După ce, timp de câteva luni, au străbătut țara în lung și-n lat pentru a găsi talentul autentic în toate formele sale, cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, împreună cu Smiley și Pavel Bartoș, sunt gata să le aducă telespectatorilor un spectacol memorabil.

Mii de oameni au venit la preselecții și s-au prezentat în fața juriului cu speranța că vor reuși să demonstreze că talentul lor merită să obțină 3 sau 4 de DA și să meargă în etapa urmăroare a competiției, dar numai câteva sute au impresionat.

Momente incredibile de magie, contorsionism, canto, beatbox, dans, balet sau jonglerii, dresură de animale, stand-up comedy, pictură, iluzionism, construcții roboți, arte marțiale, bike trial, dar și multe altele vor putea fi urmărite de români în fiecare vineri, începând din 19 februarie, de la 20.30.

Smiley și Pavel Bartoș

Smiley și Pavel Bartoș

Cu toate că foarte multe dintre momentele aduse pe scenă de concurenți i-au făcut pe Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu să se ridice în picioare și să aplaude, doar patru au reușit să-i determine pe jurați să apese butonul auriu și să-i trimită direct în semifinale. Momentele acestora au surprins, emoționat, i-au ținut pe toți cu sufletul la gură și au stârnit reacții extraordinare, iar telespectatorii le vor putea urmări din 19 februarie, la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare