; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

GIM   golden buzz Florin Călinescu (2)

„Românii au talent”. Povestea cutremurătoare a lui GIM, concurentul care a primit Golden Buzz

23 February 2021

„Lumea iubește această emisiune pentru că are nevoie de ceva real', a spus Andi Moisescu aseară, la „Românii au talent'! Cea de-a șasea seară din acest sezon a oferit luni, 22 februarie, râsete, bucurii și clipe în care tristețea și fericirea s-au îmbinat armonios printr-o cântare și un buton auriu. 

 

GIM, Ghintan Ion Mihai, este cel de-al patrulea concurent care a reușit să obțină butonul auriu și calificarea directă în semifinale. „Ce-i aici înăuntru, e grav. Am emoții față de mine', a spus el înainte de intrarea pe scenă. Povestea vieții lui a adus o liniște bruscă la masa juriului: tânărul a fost abandonat la 9 ani la orfelinat, iar la 12 ani a fugit de acolo și a locuit pe străzi. Cu toate acestea, el nu a renunțat la visurile lui și a continuat să cânte. Iar aseară, Florin Călinescu a decis că este timpul să îl facă pe GIM să creadă în a doua șansă. „Crezi în povestea cu peștișorul de aur?', a întrebat juratul și a apăsat butonul auriu. Fericit, concurentul a transmis un mesaj puternic spre cei de acasă: „Trageți și îndurați că într-o zi vă pune Dumnezeu mâna în cap'.

 

Și vineri și luni… Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.7 puncte de rating și 32.4% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 5.2 puncte de rating și 14.4% share.

 

Aseară, peste 2.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul oferit de emisiunea Românii au talent. În minutul de maximă audiență de la 21:42, aproape 3 milioane de români au fost cu ochii pe spectacolul de pe scenă.

 

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Florian Geanovu, Duo Fătu, Yustin Boroș, Yannis Boroș, Dinamic, MAGITOT, Andrei Ioniță și Oskar Mauricio. 

 

Vineri, de la 20:30, luminile se reaprind, iar talentul iese la iveală! Nu ratați o nouă ediție a celui mai iubit show de divertisment!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare