; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juriul Românii au talent

„Românii au talent” își alege ultimii semifinaliști. Cine va fi votat pentru premiul de originalitate

21 May 2021

În această seară, de la ora 20:30, ultimii semifinaliști vor urca pe scena „Românii au talent'. În total, 12 concurenți își vor prezenta, astăzi, 21 mai 2021, momentele pregătite în detaliu. 

Cei care vor lupta să cucerească publicul și jurații și să primească voturile pentru marea finală sunt: Remi Martin, Cosmin și Louise, Raisa Chiribuță, Simion R Ștefan, Magitot, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman, Maria Rădeanu, Elena Gatcin, Dorinel și Costel Cutiuță și Ruslana Krutas, pe care îi puteți vedea în galeria foto de mai jos:

 Vezi galeria foto >

La finalul serii, cei mai votați 5 concurenți de către public se vor califica, automat, în marea finală. Dintre cei 14 concurenți care nu au mers mai departe din cele două semifinale, unul va primi un wild card din partea juraților. Astfel, în finală vor fi 11 concurenți care vor lupta pentru marele premiul în valoare de 120.000 de euro.

Tot în această seară, membrii juriului vor face două noi propuneri pentru premiul de originalitate. Astfel, cei de acasă vor avea de ales pentru premiul în valoare de 10.000 de euro dintre Daria Batschi – Beleca, Duo Turkeev și cele două momente propuse diseară.

Și în această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro.

Cine sunt primii finaliști ai sezonului 11 Românii au Talent 2021

Luni, în cadrul precendentei semifinale „Românii au talent', alți 12 concurenți au putut să performeze live, iar jurații s-au reunit în formulă completă alături de public. 

La finalul serii, Daria Batschi – Beleca și Duo Turkeev au fost propunerile juraților pentru premiul de originalitate. Iar conform voturilor exprimate de public, primii cinci calificați în marea finală sunt:

  • Rareș Trufea,
  • Daria Batschi – Beleca,
  • Duo Turkeev,
  • Ana Maria Mărgean și
  • GIM. 
 Vezi galeria foto >

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare