; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juriu Romanii au talent

„Românii au talent” începe în această seară | Ce aduce nou sezonul 5

13 March 2015

„Românii au talent' debutează la Pro TV vineri, 13 martie, de la ora 20.30. Într-un decor spectaculos şi cu reguli noi, juraţii sunt gata să dea startul celui de-al cincilea sezon.

Sezonul cinci aduce un nou juriu: Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis s-au alăturat Andrei şi lui Andi Moisescu, după ce Mihai Petre a părăsit echipa.

juriu Romanii au talent

O noutate este și apariţia golden buzz-ului, butonul auriu care trimite un concurent direct în semifinală şi creează un adevărat spectacol în momentul în care este apăsat.

Entuziasmaţi de acest nou sezon, Smiley şi Pavel Bartoş s-au declarat surprinşi de diversitatea talentelor întâlnite în caravana ce a călătorit în mai multe orașe din țară.

Noul sezon beneficiază de o locaţie nouă şi un decor spectaculos, high-tech, unic în România, cu elemente inedite, totul gândit pentru a pune în evidenţă spectacolul talentelor. Decorul este complet nou, de la podeaua care reflectă concurenţii şi până la scenotehnica impresionantă cu lumini inteligente şi un video wall de 8×4 metri. Astfel, pentru prima dată, decorul Românii au talent s-a aliniat celor folosite în versiunile din Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii. Preselecţiile au fost filmate de către 20 de operatori şi au fost folosite pentru fiecare show câte 12 camere full HD şi 6 camere independente.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare