; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

© FOTO: Petru Ivu

„Românii au talent”: În semifinala nr. 4, trupa Vama urcă pe scena show-ului de la Pro TV

17 May 2017

Pregătirile pentru cea de-a patra semifinală LIVE „Românii au talent' au intrat în linie dreaptă. Concurenții sunt gata să intre în bloc-start și să înceapă lupta pentru un loc în marea finală și premiul în valoare de 120.000 de euro, jurații așteaptă cu nerăbdare să vadă evoluția semifinaliștilor, Smiley și Pavel Bartoș se antrenează pentru o seară de neuitat, iar trupa Vama pregătește un moment special.

Vinerea aceasta, de la 20:30, Vama va urca pe scena „Românii au talent' și va cânta, în premieră, melodia „CURE-K'. Piesa, realizată în colaborare cu Larisa Mihăeș, fosta concurentă „Vocea României', este inclusă pe viitorul album al formației, care va fi lansat anul acesta.

© FOTO: Petru Ivu

„Într-o lume în care, cu ajutorul tehnologiei, clișeele se rostogolesc rapid și sunt consumate ca atare, concepția despre succes este că dacă reușești să împachetezi într-un ambalaj bun câteva clișee bine țintite, obții un hit. De altfel, un hit nu prea poate să fie profund. Iar noi, Vama, nu ne extragem din acest adevăr. CURE-K, cântecul pe care îl vom prezenta la Românii au talent, este un making of al împachetării clișeelor în show business. E și o crimă pasională, ceva mesaje subliminale nu tocmai complicate și iată hit-ul.

Din punct de vedere sound, cred că este o producție care va fi surprinzătoare, CURE-K face parte de pe un album de 12 cântece în engleză, care va fi lansat curând.

Însă mai bine decât aș spune-o eu cred că o fac primele două strofe din cântec: A girl lying stoned on her bed, ravished, gun in her hand/ Its a pretty good start/ Add some addiction to sex, some Electra complex, pills and acid can help. Refrenul, vineri seară, la Românii au talent!', a spus Tudor Chirilă.

CITEȘTE ȘI:

INTERVIUL ALTFEL | Ce credeți că și-a cumpărat Florin Călinescu (Pro TV) din primul salariu?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare