; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nepoata lui Bono

„Românii au talent”: În ediția de vineri, nepoata lui Bono, solistul U2, urcă pe scenă

20 April 2017

Vinerea aceasta, de la 20:30, a zecea ediție „Românii au talent' le va aduce telespectatorilor foarte multe surprize. Ultimii concurenți din sezonul cu numărul 7 vor urca pe scenă pentru a demonstra că pot fi următorul erou național și că merită să meargă în etapa următoare, iar jurații vor hotărî la final cine sunt cei pe care îi vom vedea în semifinalele LIVE.

Vom vedea trei concurenți care preferă să-și arate talentul, nu să-l descrie în cuvinte. Hotărâți și foarte siguri pe ei, vor prezenta un moment destul de greu de înțeles, care va intriga întreaga sală, dar și jurații.

'E o propunere altfel. Vrem să vedem absolut orice e posibil să vedem pe o scenă.', le va spune Andi, iar Florin va continua pus pe gânduri: 'Voi nu aveți nevoie de cantitate, voi aveți nevoie de oameni care să înțeleagă ceea ce faceți.'.

Despre ce număr este vorba și cum vor părăsi concurenții scena, vom vedea mâine, de la 20:30.

Provine dintr-o familie moldo-irlandeză, este rudă cu Bono, solistul trupei U2, iar vinerea aceasta va urca pe scena „Românii au talent' pentru a demonstra că știe foarte bine ce vrea de la viață. Chiar dacă bunicul ei i-a sugerat să-l contacteze pe celebrul artist pentru a o ajuta în carieră, concurenta și-a dorit întotdeauna să realizeze totul cu propriile forțe, fiind apreciată și aplaudată de Andi, Mihaela, Andra și Florin.

'Eu o să mă uit în continuare cu aceeași admirație la tine dacă în etapa următoare o să vii cu Bono.', îi va spune Andi zâmbind.

Tot mâine,vedem și jurizarea finală. Jurații, împreună cu Pavel și Smiley, se vor întâlni și-i vor alege pe cei mai buni 50 de concurenți, pe care îi vor trimite în semifinalele LIVE.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare