; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Romanii au talent

„Românii au talent”. Ce concurenți s-au calificat luni seară în etapa următoare a show-ului

16 March 2021

Scena Românii au talent este locul în care nu contează vârsta sau meseria, ci pasiunea pe care concurentul o investește în momentul pregătit pentru a-l prezenta juraților.

Iar asta se poate observa cu fiecare ediție! Aseară, Ionuț Orodel, un tânăr de 25 ani și-a găsit puterea de a păși pentru prima dată în lumina reflectoarelor: 'Mi-a lipsit curajul, prima oară când iau contactul cu lumea talent show-urilor'. Vocea lui i-a ridicat pe jurați în picioare și i-a adus multe laude: 'Ai o voce deosebită', i-a spus Smiley, iar Andra a completat 'bagajul îl ai plin de talent'. 

 

Un exemplu pentru cei din jurul lui, preotul Alexandru Balaban din Dăeni a venit pe scenă alături de Corala Nihil Sine Deo. După ce și-a spus povestea și modul în care a schimbat totul în comunitate, interpretarea corului a completat o apariție #unusiunu! 'Asta înțeleg prin destinul unui preot', a spus Florin Călinescu, iar Alexandra Dinu a ținut să sublinieze că astfel de oameni ajută ca lucrurile să meargă mai bine:

'Mă bucur din suflet că există oameni ca dumneavoastră'. Cei de acasă au rezonat cu povestea, iar pe Facebook momentul a atras deja un reach de aproape jumătate de milion, aproape 12 mii de like-uri și peste 4 mii distribuiri. 

 Vezi galeria foto >

La finalul unei seri #unusiunu, concurenții calificați în următoarea etapă sunt: Paul și Andreas Stângă, Mario Vîlceanu, Batmen, Ion Radu Preda, Tudor Limbean, Corala Nihil Sine Deo a parohiei Dăeni, Marina Grigoreva, Ionuț Orodel, Cezara Apetroaie, Daria Cristea și Vlad Ciobanu. 

 

Nu ratați vineri, de la 20:30, o nouă ediție în care emoțiile și talentele se regăsesc la cel mai înalt nivel! 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare