; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra dinu

„Românii au talent”. Alexandra Dinu a dat al nouălea golden buzz din competiție. Ce concurenți au trecut în etapa următoare

30 March 2021

S-a încheiat o nouă ediție „Românii au talent'! Scena  a fost, încă o dată, locul de întâlnire pentru concurenți care au acceptat să iasă din zona de confort.

De la interpretarea unei piese cunoscute într-o versiune originală la flaut, la dansuri de salsa sau street de dance de neuitat și până la un golden buzz pentru o performanță de neratat. 

Raisa Chiribuță, o puștoaică de 11 ani din Craiova, și-a depășit emoțiile și a venit în emisiune pentru a-și arăta pasiunea pentru balet și gimnastică. Înainte de a urca pe scenă, concurenta a recunoscut că atunci când era mai mică îi spunea constant mamei ei că visează să câștige această competiție. Ceea ce a urmat a fost un moment magistral! La finalul dansului, Alexandra Dinu nu a mai stat pe gânduri și a apăsat butonul auriu:

'E un fenomen, m-a lăsat cu gura căscată. Mi-am lăsat emoțiile să acționeze'. Și ceilalți jurați au admis că Raisa merită să fie în semifinale! Andra a ținut să transmită un mesaj puternic: 'Empatizez când văd un vis atât de frumos'

 Vezi galeria foto >

Concurenții care au obținut DA-urile necesare calificării în următoarea etapă sunt: Vanessa Avram, Ștefana Nița, Bello Sisters, Gabriel Ștefănescu, Nicole Galang, Iulian Hilerin, Elaine Santarelli, Ștefan Buzdugan și Brothers Family. 

 

Spectacolul la dublu continuă! Vineri, de la 20:30, nu ratați o nouă ediție a emisiunii Românii au talent!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare