Homepage  / Televiziune

Cine sunt noii concurenți care au uimit jurații de la Românii au talent 2024 în ediția din 29 martie. „Sunt curios ce găsești mai greu data viitoare”

Cine sunt noii concurenți care au uimit jurații de la Românii au talent 2024 în ediția din 29 martie. „Sunt curios ce găsești mai greu data viitoare”

de Redactia Tvmania

Vineri, pe 29 martie, a avut loc o nouă ediție a emisiunii „Românii au talent”, iar concurenți cu aptitudini impresionante au urcat pe scenă în încercarea de a ajunge în etapa următoare a competiției. Iată care au fost cele mai emoționante momente ale serii.

Noi numere impresionante pe scena de la „Românii au talent”

Avem în față o apariție, momentul a fost foarte frumos”, mărturisea Andi Moisescu, de la masa juriului după ce s-a bucurat de prestația unuia dintre concurenți. Vorbele juratului rămân mărturie pentru spectacolul fenomen urmărit în fiecare seară de vineri pe scena celui mai iubit show de televiziune din țară.

„Ai venit și ne-ai cântat diamantul muzicii românești. Sunt curios ce găsești mai greu data viitoare”, a spus Bobo după ce a ascultat-o pe Andra Barangă și a ei interpretare greu de uitat. La doar 20 de ani, după mulți ani de muncă în muzică, Andra a interepretat piesa Aurei Urziceanu și a cucerit întreaga sala cu vocea ei. Iar aprecierile nu au contenit, aceasta mergând în următoarea etapă.

O mare surpriză pe scenă a fost reprezentată de venirea unei concurente pe nume Theodora Mărgean… verișoara celei care nu cu mulți ani în urmă cucerea marele trofeu și o țară întreagă cu vocea. Theodora a cântat la pian și a demonstrat că este o viitoare artistă incredibilă. „Sper din suflet să treci prin toate etapele acestei emisiuni ca să te mai ascult. Faci cinste numelui Mărgean, desigur cu foarte multă muncă”, i-a mărturisit Andra.   

Cine sunt concurenții care au impresionat în ediția din 29 martie

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Xonia Balteanco, Porter Balland, Maya Giotea, Adrian Bradu, Trio Beautiful, Sergiy Mishchurenko, Magic Music Spa, Jade Kover, Vasile Șușcă, Estrada Studio, Jose Almar, Sideshow Opera, Theodora Mărgean și Andra Barangă.

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Alți concurenți cu momente senzaționale vor veni în fața juraților pentru a arăta că au ceea ce le trebuie pentru a fi sub lumina reflectoarelor pe cea mai importantă scenă! Nu ratați nicio ediție din sezonul #14fenomen Românii au talent. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

         


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton