Homepage  / Televiziune

Românii au talent 2024. Cine sunt tinerii din Corul Regal, care au primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș. Au cântat pentru Papa Francisc

Românii au talent 2024. Cine sunt tinerii din Corul Regal, care au primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș. Au cântat pentru Papa Francisc
4

de Cristina Țapu,

Vineri, pe19 aprilie, a avut loc o nouă ediție a emisiunii Românii au talent, iar pe scenă au urcat mulți concurenți foarte talentați. Smiley și Pavel Bartoș au fost impresionați de către tinerii din Corul Regal, așadar au acordat ultimul Golden Buzz al sezonului.

Corul Regal, Golden Buzz din partea lui Smiley și Pavel Bartoș

În 2012, un grup de studenți de la Conservatorul din București a fondat Corul Regal, având ca scop crearea unui ansamblu muzical de înaltă clasă. Prin intermediul acestui ansamblu, tinerii muzicieni din România și-au propus să se evidențieze pe scenele de prestigiu, oferind interpretări remarcabile.

Răzvan Apetrei, dirijorul, managerul și unul dintre membrii fondatori ai Corului Regal, este figura centrală în evoluția acestei mișcări corale de tineret, care s-a dezvoltat de peste 11 ani încoace. Prin participarea lor la „Românii au talent”, ei își doresc să demonstreze publicului din România și din întreaga lume că muzica corală are o magie aparte.

Smiley și Pavel – golden buzzIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Își propun să promoveze această ramură muzicală, pe care o consideră injust neglijată și subfinanțată în țară. Corul Regal a avut onoarea să cânte în fața regilor și a Papei Francisc, iar acum, tinerii artiști au reușit să ridice publicul și juriul în picioare, prin interpretările lor memorabile.

„Suntem sub înaltul patronaj al Alteței sale Regale, principele Radu al României și suntem decorați de către majestatea sa, Margareta a României. Ideea a pornit de la studenții din Conservatorul. Am avut ocazia să ne întâlnim cu regele Mihai, principesa Maria, principesa Sofia, întreaga familie regală. Am avut concerte emoționante împreună”, a povestit reprezentantul Corului Regal, înainte ca aceștia să urce pe scenă.

Pavel Bartoș și Smiley au acordat ultimul Golden Buzz al acestui sezon

Încântați de ceea ce au văzut, Pavel și Smiley nu au stat mult pe gânduri și au apăsat ultimul buton auriu din acest sezon! „Corul regal face cinste artei corale din România”, a spus Bartoș, convins că aceștia merită să fie în semifinalele show-ului! 

„O minune ați făcut! L-ați ridicat pe Dragoș Bucur de pe scaun ca să danseze!”, a exclamat Andra.

„M-am simțit tot numărul ca la finala SuperBowl! Ați făcut ceva ce oricum mintea mea nu percepea. Când v-am văzut atât de serioși și de sobri… M-ați surprins total! (…) Din momentul ăsta voi nu mai sunteți Corul Regal, sunteți Corul Fenomenal!”, a completat Mihai Bobonete.

„Jos pălăria! A fost ca la marile petreceri! (…) Ce a reușit să facă Corul Regal din noi! Mai aveam puțin și ne suiam pe masă”, a fost reacția lui Andi Moisescu.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA, în cea mai recentă ediție a emisiunii, sunt: City Dance, Amelia Racea și Ștefan Muțiu, Alexia Răduți, Răducu Moldovan, Liviu Leța, Victoria Ghiță, Isabela Stănescu, Irina Taraș, Iulia Popa, Ana Dance, Georgeta Corca și Emma Dumitrașc.  

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Alți concurenți cu momente senzaționale vor veni în fața juraților pentru a arăta că au ceea ce le trebuie pentru a fi sub lumina reflectoarelor pe cea mai importantă scenă!

Sursă foto: Pro Tv

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton