Homepage  / Televiziune

Românii au talent 2024. Cine este Iulia Vîlceanu, tânăra care a primit Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș

Românii au talent 2024. Cine este Iulia Vîlceanu, tânăra care a primit Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș
4

de Cristina Țapu,

Un nou moment spectaculos, demn de Golden Buzz, a avut loc vineri seara, 15 martie, pe scena emisiunii „Românii au talent”. Iulia Vîlceanu a reușit să-i impresioneze pe Smiley și pe Pavel Bartoș și a fost trimisă direct în semfinala concursului, după ce aceștia au apăsat butonul de Golden Buzz.

Iulia Vîlceanu a primit Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș

Iulia Vîlceanu, o tânără în vârstă de 20 de ani, provine din Satu Mare și este studentă la Psihologie în limba engleză la Universitatea din Cluj. A optat pentru această facultate din dorința sa de a înțelege oamenii și motivele din spatele comportamentelor lor.

iulia-vilceanu-golden-buzz-pavel-si-smiley-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Pe lângă studii, Iulia își dedică timpul și energia muzicii. De la vârsta de 12 ani a început să cânte la chitară și să exploreze compoziția muzicală.

Tânăta cântă și scrie în fiecare zi, însă recunoaște că cel mai mult îi place să interpreteze propriile piese. Iulia mai are un frate, în vârstă de 23 de ani, părinții ei au divorțat în urmă cu mai mulți ani, iar acest subiect continuă să fie unul dedicat pentru ea.

Într-o lume de zgomot, tu ești o notă pură care ajunge direct la suflet.”, a declarat Andra la finalul prestației Iuliei.”,„Eu îți prevăd un viitor foarte mare.” a spus și comediantul Mihai Bobonete.Cred că ești în primul rând o povestitoare. Tu folosești odată muzica, în al doilea rând emoția și în al treilea rând intelectul. Foarte rar se întâmplă ca un artist să reușească să le combine pe toate…”, a completat actorul Dragoș Bucur.

„Este cel mai bun cantautor pe care l-am văzut vreodată pe scena de la Românii au talent. Am rămas șocat. Piesa este foarte bună. Abia așteptăm să te vedem la studio și să ascultăm toate piesele tale. Ești genul nostru de om”, a declarat si Smiley, explicând motivul pentru care el și Pavel Bartoș au decis să-i acorde Golden Buzz și să o trimită direct în semifinala concursului de la PRO TV.

„Acest Golden Buzz înseamnă că toate noptile pe care le-am avut visând să fac ceva cu muzica mea, nu au fost doar vise. Sunt foarte fericită”, a declarat Iulia, cu lacrimi în ochi.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton