Homepage  / Televiziune

Românii au talent 2023. Cine sunt cei 11 finaliști din sezonului 13

Românii au talent 2023. Cine sunt cei 11 finaliști din sezonului 13
9

de Andra Stana,

După cele două semifinale, show-ul Românii au talent 2023 se apropie de final, iar cei mai buni concurenți vor urca pentru ultima oară pe scena de la PRO TV, vineri, 12 mai. Soarta finaliștilor stă acum în mâinile publicului, cei care trebuie să îi voteze.

Cine sunt finaliștii Românii au talent 2023

Albert Gugulan, Bianca Avram, Monique Family, Oleg Spînu și Rareș Prisacariu sunt cei care au fost votați în prima semifinală, de pe 28 aprilie, pentru a merge în marea finală.

Vinerea trecută, pe 5 mai, au fost aleși ultimii cinci calificați în marea finalăOlya și Valera, Taheira Sașa, Sara Piliego, Sandip Brahamin și Eduard Dragu. Acestora li s-a adăugat și Carina Veghiu care a primit un wild card din partea celor patru jurați.

carina-veghiu-wild-cardIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Oleg Spânu, Bianca Avram, Sandip Brahamin și Denisia Sănduleac au fost concurenții propuși de juriu pentru premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Votul este deschis toată săptămâna, iar câștigătorul va fi anunțat în marea finală din 12 mai 2023. 

Jurații, mesaje emoționante pentru finaliștii Românii au talent 2023

Ediția le-a adus telespectatorilor un spectacol incredibil. Andi, Andra, Dragoș și Mihai s-au bucurat de prestațile oferite de concurenți și i-a recompensat cu laude și admirație pentru evoluția lor.

Înainte de a afla care sunt cei cinci finaliști, jurații le-au adresat concurenților câteva cuvinte:

Andra„Datorită vouă am reușit să facem acest sezon magic. Vă mulțumesc tuturor!”

Andi Moisescu„Aș vrea să le mulțumesc tuturor concurenților pentru efortul pe care l-au făcut, pentru a se prezenta în această seară”. 

Mihai Bobonete„Sunt curios și eu, am și eu favoriții mei. Ce am văzut în seara asta s-a ridicat deja la nivelul unei finale”

Dragoș Bucur„Eu aș vrea să mergeți toți, sunteți la fel de buni toți”

Vinerea aceasta, show-ul ajunge la marea finală! ! 11 concurenți vor lupta pentru marele premiu, în direct pe PRO TV și VOYO.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton