; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aura bolozan

Românii au talent 2021. Aura Bolozan a cântat o melodie a Andrei: „Fenomenală!”

27 April 2021

Aura Bolozan este una dintre concurentele care au apărut la „Românii au talent', în cadrul ediției pe care Pro TV a difuzat-o luni, 26 aprilie. 

Tânăra a ridicat juriul în picioare și a primit ropote de aplauze după ce a cântat una dintre piesele Andrei. „Îmi vine să plâng, serios!', a fost reacția Aurei la aplauzele celor din juriu și public.

 

Florin Călinescu a descris-o ca fiind „fenomenală', în timp ce Andra a recunoscut că momentul a emoționat-o:

„Am văzut foarte mult patos, adică foarte multă dorință de a reuși și m-a emoționează oamenii ăștia ca tine care vin în același timp să-și spună povestea, să-și spună dragostea pe tavă în fața noastră și, în același timp, să le demonstreze celor care n-au crezut în ei faptul că, uitați, dacă nu mă uitați voi în felul ăsta, o fac alții', au fost cuvintele Andrei imediat după ce și-a auzit melodia cântată de Aura Bolozan.

Cine este Aura Bolozan de la „Românii au talent'

Aura Bolozan nu se află pentru prima oară la „Românii au talent': ea a mers la preselecții și în primul sezon al show-ului de la Pro TV, dar nu a trecut mai departe.

Aura este profesor de pian și canto, scrie romaniiautalent.protv.ro. Concurenta de la „Românii au talent' a făcut pian de performanță – a colaborat cu mari muzicieni din Europa datorită mamei ei. Tatăl a încercat să o îndepărteze de muzică, însă ea era topită după pian.

A început sa cânte la 23 de ani, însă nu a avut încredere din cauza felulului în care arată. De-a lungul timpului, i-au fost închise multe uși din cauza fizicului – se ducea totuși la evenimente, la nunți, spre exemplu.

Din cauza lipsei banilor, Aura și-a găsit un job ca profesoară. Ea este cea care își întreține familia acum. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare