; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTBAL:ANTRENAMENT ROMANIA INAINTEA MECIULUI CU MACEDONIA DE NORD, PRELIMINARIILE CM 2022 (24.03.2021)

România U23, două amicale importante înaintea Jocurilor Olimpice. Cine va conduce echipa în Spania

26 May 2021

Reprezentativa U23 a României, cea care va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, va efectua un stagiu de pregătire în Spania, la Marbella. Competiția de fotbal de la Jocurile Olimpice este programată între 21 iulie și 7 august 2021. 

Prima TV va transmite în direct și în exclusivitate partidele de pregătire din Spania ale Naționalei olimpice a României.  România va întâlni Mexic, sâmbătă 5 iunie, de la ora 22:00, și Australia, marți 8 iunie, de la ora 21:00. Cele două adversare sunt și ele calificate la turneul olimpic de la Tokyo.


Prestația excelentă a echipei naționale Under 21 de la Campionatul European din 2019, când a ajuns până în semifinale, a adus și calificarea la Jocurile Olimpice, după o pauză îndelungată, ultima prezență la un turneu olimpic fiind cea din 1964. Selecționata lui Mirel Rădoi va evolua la Tokyo în grupa B, alături de cele din Noua Zeelandă, Coreea de Sud și Honduras.

În pregătirea meciurilor cu Noua Zeelandă și Honduras, România va juca două meciuri foarte importante, cu alte două echipe calificate la JO: Mexicul a obținut biletele pentru Tokyo din Zona CONCACAF, ca și Honduras, iar Australia are un stil asemănător cu Noua Zeelandă.

În partidele din cantonamentul de la Marbella, transmise în exclusivitate de Prima TV, Mirel Rădoi și Nicolae Dică vor definitiva lotul probabil pentru Jocurile Olimpice iar cel din urmă va conduce aceste meciuri de pe bancă. 

Conform regulamentului, pentru ediția din acest an a Jocurilor Olimpice sunt eligibili jucătorii născuți începând cu 1 ianuarie 1997. Lotul final va fi format din 18 jucători, dintre care maximum 3 peste limita de vârstă. În afara lotului de 18, vor fi 4 jucători pe lista suplimentară, la care se va apela în cazul unor indisponibilități. Tinerii Ianis Hagi, Dennis Man, Ionut Radu, Valentin Mihăilă sau Alexandru Cicâldău îi pot avea astfel lângă ei pe mai experimentații Vlad Chiricheș, Nicolae Stanciu, Constantin Budescu sau Denis Alibec.

Telespectatorii îi pot vedea la Prima TV în direct și în exclusivitate pe toți aceștia, sâmbătă 5 iunie, de la ora 22.00  și marți, 8 iunie, de la ora 21.00.

Credit foto: Sport Pictures

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare