; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alex Dima & Rares Nastase

“România, te iubesc!”: trei povești exemplare

06 December 2015

În această duminică, de la ora 18.00, România, te iubesc!' aduce în atenția telespectatorilor trei reportaje de excepție care pun în valoare exemple de oameni motivați să facă o schimbare în jurul lor.

Alex Dima & Rares Nastase

Alex Dima, corespondent special „Știrile Pro TV', a urmărit îndeaproape povestea unui grup de oameni, care s-a mobilizat rapid după tragedia de la Colectiv și au pus pe picioare un proiect pentru ajutoarea victimelor. „Împreună rezistăm este un grup de români care au ales ca după nenorocirea din Colectiv să se implice, să facă ceva. Să facă munca pe care autoritățile ar fi trebuit să o facă. Au căutat familiile victimelor, le-au stat alături prin spitale, le-au învățat procedurile care se impun în astfel de situații. Au strâns bani, au organizat un concert caritabil. Și povestea merge mai departe pentru că victimele vor avea în continuare nevoie de ajutor!', a declarat Alex.

Rareș Năstase, corespondent special „Știrile Pro TV', ne va face cunoștință cu o adevărată luptătoare și învingătoare, atât în viață cât și în ring. Rareș prezintă povestea sportivei Steluța Duță, multiplu campion la box, cea care i-a iertat pe toți cei ce i-au făcut rău și are puterea să-și înfrunte zâmbind, trecutul. „A dormit pe străzi și prin scări de bloc, a mâncat iarbă din parcuri și a fost bătută crunt. A fugit din orfelinat și a preferat să stea sub cerul liber, în locul abuzurilor. Astăzi cucerește marile podiumuri din sportul mondial și a devenit un model pentru generația tânără', spune Rareș.

Elena Lasconi

Elena Lasconi, corespondent „Știrile Pro TV', le va arăta telespectatorilor un dascăl model pentru care pasiunea trece dincolo de ușa clasei: „Am cunoscut un învățător care predă în primul rând o lecție de omenie. De mai bine de 15 ani, Acxente Leucian duce la școala din Bulzeștii de Sus, cu mașina personală , copiii săraci din satele izolate din Apuseni ca să-i învețe carte. Iubirea față de copii și față de meseria de dascăl a salvat zeci de tineri din întunericul neștiinței și al analfabetismului!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare