; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Romania, te iubesc

„România, te iubesc!” spune la Untold poveștile nespuse din spatele camerelor de filmat

29 July 2019

 

De 10 ani, Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Cristian Leonte, Paul Angelescu și Rareș Năstase dau voce unei Românii pe care mulți ar prefera să o țină pe silent. Anul acesta, la UNTOLD, echipa România, te iubesc! dă sunet și spune toate nespusele din spatele camerelor de filmat, într-o întâlnire care va avea loc sâmbătă, 3 august, de la ora 16:00, la foișorul PRO TV din festival. 

 

Dincolo de reportaje, dincolo de camerele de filmat, de nopțile pierdute pentru a documenta o anchetă, rămân o mulțime de povești nespuse… încă. Echipa România, te iubesc! le va da voce anul acesta la Cluj-Napoca, la Festivalul UNTOLD. 


'Abia așteptăm să-i cunoaștem pe cei care vor veni să ne întâlnească la UNTOLD. Noi am pregătit povești din spatele materialelor noastre și amintiri despre personajele memorabile. Suntem curioși și ce vor vrea să afle de la noi, pentru că de regulă primim întrebări interesante, numai că acum vom vorbi cu oameni veniți să se relaxeze. Vom râde, vom zâmbi, poate că ne vom și enerva amintindu-ne de o situație sau alta, dar sperăm să fie o întâlnire după care oamenii să spună <>. Așteptăm și mesaje online, unde vom transmite întâlnirea pentru cei care nu ajung față în față. Ne vedem la Untold!', a spus Cristian Leonte, prezentatorul emisiunii România, te iubesc!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare