; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„România, te iubesc” începe un nou sezon de reportaje

25 February 2012

Anchetele de la „România, te iubesc!' revin la televizor începând cu duminică, de la ora 18.00, oră la care sezonul al 8-lea va stârni din nou emoții puternice telespectatorilor. Prima ediţie este dedicată dramelor trăite recent de mii de români, din cauza viscolului şi căderilor masive de zăpadă.

În unele materiale va fi arătată România aşa cum sigur nu aţi stiut-o până acum; în altele, corespondenţii se întorc să viziteze situaţii care ne dor de ani de zile şi să vadă ce s-a schimbat în urma reportajelor prezentate. Vă mulţumesc tuturor celor care ne-aţi urmărit până acum şi vă aştept în noul sezon', a declarat prezentatorul emisiunii, Cristian Leonte.

Aşa cum ne-am obișnuit deja, Alex Dima, Anca Nastasi, Cosmin Savu, Paula Herlo şi Rareş Năstase urmează să ne dezvăluie noi probleme care afectează societatea românească în prezent.

Paula Herlo cercetează o nouă febră care a cuprins românii: recoltarea de celule stem. „Plătesc peste 1000 de euro pentru ceva ce, spun specialiştii, e foarte probabil să nu folosească niciodată', a dezvăluit laureata premiului Emmy.

Anca Nastasi vrea să afle de ce românii se află printre europenii care nu-şi permit să mănânce carne. „Cum au distrus autorităţile fermele de porci prin lipsa de strategie, prin tratarea în batjocură a pestei porcine, cum ne-am transformat din exportatori de carne de porc în importatori, asta le voi arăta telespectatorilor ProTv', promite Anca Nastasi. Totodată, ea va demonstra cât e de greu să concurezi pe piaţa liberă europeană când o iei de la zero şi cât de scump este să construieşti o fermă, chiar şi cu fonduri UE.

Rareş Năstase mărturiseşte că „de departe cel mai spectaculos material realizat de mine în acest sezon este cel în peşteri şi situri arheologice, totul pentru a dezvălui descoperiri pe care le ştiu cel mult trei oameni în România, schelete umane vechi de 35.000 de ani şi multe alte fosile'.

În acelaşi sezon, Alex Dima urmează să prezinte un material despre situaţia dramatică a cailor sălbatici de la Letea.

cc1k5282_resize

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare