; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rares Nastase (1)

“România, te iubesc!” ajunge în Suedia

04 October 2015

Campania „România scandinavă', lansată de „Știrile Pro TV', continuă duminică, de la ora 18.00, la România, te iubesc!', cu un reportaj realizat de Rareș Năstase, corespondent special Știrile Pro TV', în care va fi prezentată pe larg situația românilor din Suedia.

Rares Nastase (1)

Emisiunea România, te iubesc!' este a tuturor românilor, iar Rareș a decis să le arate acestora condițiile de viața, oportunitățile, dar și problemele cu care se confruntă cei plecați peste hotare și ce îi așteaptă acolo pe cei care vor să plece. După Sicilia și Regatul Unit, Rareș a pornit în descoperirea Scandinaviei, o oază de bunăstare, considerată paradisul Europei, iar duminica aceasta Suedia va fi în prim-plan.

Rares Nastase (2)

“M-a surprins plăcut simplitatea cu care românii trăiesc în Suedia. Sunt modești, nu epatează și au fost influențați de societate să fie cumpătați. Și-au păstrat, însă, căldura și ospitalitatea românească și ne-au ajutat cu multe informații și recomandări. M-a surprins și răceala societății scandinave, dar și faptul că Suedia este asaltată de cerșetori. Imaginați-vă un oraș de la noi, București, sau Timișoara de exemplu, unde absolut la fiecare supermarket, hipermarket, magazin de cartier, să fie cel puțin un cerșetor. Plus, alți cerșetori în piețe publice, gări, pasaje pietonale. Așa arată toate orașele din sudul Suediei. În tot acest tablou, găsești suedezi care se întreabă dacă românii știu să facă și altceva decât să cerșească', a declarat Rareș Năstase.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare