; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Romania, jos palaria! (1)

„România, jos pălăria!” are premiera în această seară. Cine sunt vedetele invitate

19 September 2017

Emisiunea prezentată de Florin Busuioc, „România, jos pălăria!' are premiera în această seară de la 21:30 la Pro Tv.

 

Cele două echipe ale căror căpitani Tania Popa și Cătălin Neamțu sunt fierbinți, la propriu. Costi Diță, Adrian Văncică, Mihai Mărgineanu, Mihai Rait, Anca Dumitra și Ionuț Ciocia vor lupta pentru punctele puse la bătaie de Busu, în probe care mai de care mai amuzante și mai solicintante.

„Abia aștept să împărtășim cu telespectatorii această bucurie de emisiune la care noi am lucrat cu drag! Este un format distractiv pentru întreaga familie, care pune mintea la contribuție cu o doză foarte mare de divertisment! În această seară avem două echipe fantastice de actori frumoși și talentați, care au plusat simțul nostru al umorului și alături de care am construit niște momente memorabile! Vă așteptăm să fiți alăuri de noi și să găsiți motive pentru care să spuneți România, jos pălăria!', a declarat Florin Busuioc. 

 

Tania Popa va conduce echipa roșie și îi are alături pe Costi Diță, Adrian Văncică și Ionuț Ciocia, iar Cătălin Neamțu îi are alături, în echipa albastră, pe Mihai Mărgineanu, Mihai Rait și Anca Dumitra.

Tania Popa va conduce echipa roșie și îi are alături pe Costi Diță, Adrian Văncică și Ionuț Ciocia

Cătălin Neamțu va conduce echipa albastră si îi are alături pe Mihai Mărgineanu, Mihai Rait și Anca Dumitra.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare