; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

România joacă în Cupa Davis cu Finlanda

10 September 2012

O echipă a României văduvită de cei mai buni jucători de simplu ai săi îşi pune în joc viitorul în grupa I a Zonei Euro-Africane din Cupa Davis, la Cluj, în faţa Finlandei.

Situaţia echipei de tenis a României înaintea acestei partide esenţiale de Cupa Davis nu e una prea luminoasă. Cel mai bine plasaţi conaţionali din clasamentul ATP – Victor Hănescu şi Adrian Ungur – au răspuns negativ la telegramele de convocare trimise de căpitanul nejucător Ciprian Porumb, aşa că „tricolorii' se bazează, la simplu, pe jucători aflaţi în afara primelor 200 de locuri din ierarhia mondială, precum Marius Copil (222), Victor Crivoi (287), Petru Luncanu (443) şi Andrei Dăescu (680).

Avem şanse mai mari la dublu, acolo unde vor face, probabil, pereche Florin Mergea şi Horia Tecău (foto), care e al cincilea jucător de dublu al lumii.

Hănescu şi Ungur au declinat participarea şi la întâlnirea cu Finlanda, după ce au lipsit de la umilitorul 0-5 cu Olanda din primăvară, din cauza îndepărtării de la echipă a lui Andrei Pavel, fostul căpitan nejucător al României.

Citeşte textul integral în revistă!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare