; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

România joacă diseară cu Australia

06 February 2013

Elevii lui Victor Piţurcă vor căuta azi să spele ruşinea acelui 1-4 cu Polonia, de sâmbătă seara, în compania reprezentativei Australiei, în cadrul turneului amical Marbella Cup', din Spania.

Gabriel Torje a ajuns la naţională după victoria împotriva Realului reuşită alături de colegii de la Granada, în weekend, scor 1-0, iar pe teren se vor mai afla, probabil, şi vedetele Stelei Bucureşti, precum Alex Bourceanu sau Cristi Tănase.

Toată suflarea microbistică a lumii va fi, însă, cu ochii pe regalul de pe Wembley, acolo unde Wayne Rooney şi compania vor da piept cu naţionala Braziliei, cu tot cu staruri precum Neymar şi recent reconvocatul Ronaldinho.

Bătălia pentru Africa

Un alt amical cu ştaif se va juca pe Saint Denis din Paris, acolo unde Franţa şi Germania vor relua o rivalitate istorică.

Tot astăzi sunt programate şi semifinalele Cupei Africii pe Naţiuni. Nigeria, care a produs şocul turneului după ce a eliminat puternica selecţionată a Coastei de Fildeş, va da piept cu Mali, în vreme ce Burkina Faso şi Ghana se vor bate pentru celălalt loc în finala competiţiei.

Iată programul complet al partidelor care se văd azi la posturile româneşti:

16.30, Eurosport, Mali – Nigeria, semifinalele Cupei Africii

20.30, Eurosport, Burkina Faso – Ghana, semifinalele Cupei Africii

21.30, Dolcesport 1, Anglia – Brazilia

22:00, Look TV, România – Australia

22.00, Digi Sport 1, Franţa – Germania

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare