; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Melania Medeleanu

România îşi “Alege Preşedintele!”, la Prima TV şi Adevărul

31 October 2014

Tot ce se întâmplă în ţară în ziua votului va fi prezentat în buletine de ştiri din oră în oră la Prima TV, dar şi pe site-ul adevarul.ro.

Duplex Prima Adevarul

Vlad Sterescu, Head of News Prima TV, spune că „Alege Preşedintele!' „va fi cronica uneia dintre cele mai importante zile din istoria României. Felul în care va evolua ţara în următorii cinci ani ţine foarte mult de alegerile prezidenţiale, iar Prima TV şi ziarul Adevărul îşi doresc să arate această evoluţie încă din ziua primului tur de scrutin.'

Reporterii şi corespondenţii speciali vor transmite date despre prezenţa la vot, cum se respectă legea electorală şi cât de bine este mobilizat electoratul de către partidele implicate în procesul de votare.

Dezbaterile în direct vor fi realizate din studiourile Prima TV în duplex cu Adevărul live, invitaţii Melaniei Medeleanu fiind jurnalistul Ioan M Ioniţă şi Darie Cristea, lector universitar, doctor în sociologie. Imediat după anunţarea exit-poll-urilor, Ioan Talpeş, fost director al Serviciului de Informaţii Externe, va face primele „profeţii' despre alianţele pentru al doilea tur de scutin şi şansele celor doi „finalişti' în cursa pentru Cotroceni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare