; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

13136_1114617555222227_2161958776464386679_n

Fed Cup: România, între cele mai bune opt echipe feminine de tenis din lume

20 April 2015

Duminică, România s-a calificat pentru prima oară din 1981 între cele mai bune opt echipe feminine de tenis din lume, în Grupa Mondială a Fed Cup. Punctul câștigător a fost adus de Alexandra Dulgheru, care a învins-o pe Francoise Abanda, scrie Mediafax.

România, între cele mai bune opt echipe feminine de tenis din lume

“Sunt foarte bucuroasă. Andreea Mitu a făcut un meci mare. Am fost foarte obosită, am încercat să cred, am zis să am totul. E o suprafaţă ciudată, Abanda e o jucătoare bună, e nu e rea deloc… A fost un moment când nu simţeam bine jocul, asta e, am zis să lupt până la capăt. Am zis că voi câştiga dacă am mai multă răbdare ca ea şi dacă nu, aia e. E o suprafaţă rugoasă. Mă bucur că nu am dat în arbitru, Abanda era ca un pereţel, trebuia să schimb ritmul. Am schimbat tricoul, trebuia, era ud. Merităm să fim în Grupa Mondială, restul vedem mai departe. Fed Cup îmi dă aripi, am câştigat două meciuri, ajung acasă, abia aştept”, a declarat Dulgheru, la Dolce Sport.

Andreea Mitu

Tot duminică, Andreea Mitu a învins-o pe Eugenie Bouchard.

Sâmbătă, Irina-Camelia Begu a fost învinsă de Francoise Abanda, în primul meci al întâlnirii dintre Canada şi România.

În a doua partidă, Alexandra Dulgheru s-a impus, tot sâmbătă, în faţa sportivei Eugenie Bouchard, astfel că România a egalat, 1-1, scorul în întâlnirea cu Canada, după prima zi.

România va evolua în 2016, în sferturile de finală ale Grupei Mondiale, alături de una dintre echipele din Rusia, Cehia, Germania, Franţa, Italia, Olanda şi Elveţia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare