; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

România înfruntă cea mai slabă echipă din lume!

10 August 2011

Adi Mutu (foto) şi restul tricolorilor' îi vor înfrunta astăzi, de la 21.30 (în direct la DigiSport), în deplasare, pe jucătorii din San Marino, într-un meci care ar fi trebuit să se dispute pe proaspăta Naţional Arena, împotriva Argentinei, cu Lionel Messi în frunte.

Federaţia sud-americană a anulat, însă, meciul, aşa că selecţionerul Victor Piţurcă îşi va marca revenirea pe banca naţionalei împotriva unei ţări care are dubioasa distincţie de a fi pe ultimul loc în clasamentul mondial FIFA, 203, la egalitate cu selecţionate ca Andorra, Montserrat şi Samoa Americană.

Trebuie să dai totul pe teren'

Cu San Marino va fi doar un antrenament cu public, dar vreau să câştigăm la scor. Voi folosi mulţi jucători, care vor trebui să joace ca într-un meci oficial, altfel nu îi voi mai convoca. Că e San Marino sau Brazilia, joci pentru ţara ta şi trebuie să dai totul pe teren', a declarat Piţurcă la conferinţa de presă.

Tot azi sunt programate mai multe partide amicale în toată lumea, dintre care unele… de lux! Astfel, Germania va înfrunta Brazilia, în direct la Sport 1, iar campioana mondială şi europeană Spania va da piept cu reprezentativa Italiei.

Iată ce meciuri se văd azi pe posturile de la noi:

Ungaria – Islanda (Sport.ro, ora 20.45)

San Marino – România (Digisport1, ora 21.30)

Germania – Brazilia (Sport1, ora 21.30)

Franţa – Chile (Digisport 2, ora 22.00)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare