; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„România frumoasă” începe luni, live la TVR 2 şi online pe TVR+

22 April 2013

Luni, 22 aprilie, începe la TVR 2 „România frumoasă', un magazin de arte şi industrii care le va prezenta telespectatorilor în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19.00, informaţii din actualitatea culturală.

Moderatorii emisiunii – Andra Gavril şi Marius Constantinescu – vor discuta în direct cu invitaţii din studio subiecte şi evenimente din artă plastică, arhitectură, film, teatru, dans, muzică, literatură, dar şi lifestyle, design sau modă.

Ce semnifică titlul emisiunii?

„România este frumoasă, asta vrem să vă arătăm. Dacă nu ne scuturăm puţin de praf s-ar putea să începem să credem că dincolo de ce se vede nu mai este nimic. Şi s-ar putea să nu aflăm niciodată că foarte aproape de noi sunt cei care, cu normalitate şi bun-simţ, ştiu să fie frumoşi. România frumoasă e la tot pasul. Doar că uneori are nevoie de o mână de ajutor să nu se piardă. Suntem multe mâini, hai să o descoperim împreună!', spune Andra Gavril.

Pentru că fiecare experienţă este altfel, fiecare ediţie aduce provocări diferite, iar fiecare zi este dedicată unui alt domeniu al artei: ziua de luni este a artelor vizuale, marţea surprinde artele spectacolului, miercurea este cucerită de muzică, joia este dedicată cuvântului scris şi fenomenului creat în jurul acestuia, iar ziua de vineri se concentrează pe elemente de lifestyle.

„Important este să cauţi, dar şi să vrei să găseşti, să vrei să vezi şi lucrurile bune care se întâmplă… Lucruri, oameni, pasiuni, creaţii, contexte, evenimente… O asemenea emisiune dedicată artelor reprezintă o probă de normalitate frumoasă, benefică şi chiar inspiraţională', este mesajul lui Marius Constantinescu.

Emisiunea este difuzată simultan şi online, pe portalul video al Televiziunii Române – www.tvrplus.ro – în secţiunea LIVE.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare