Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Fiul Silviei Dumitrescu va juca într-un serial TV italian. Ce rol inedit va juca Iulian Ochescu

Fiul Silviei Dumitrescu va juca într-un serial TV italian. Ce rol inedit va juca Iulian Ochescu
7

de Andra Stana,

Silvia Dumitrescu este una dintre cele mai iubite artiste ale anilor 80 - 90, un adevărat simbol al muzicii din acea perioadă. Cântăreața s-a bucurat de o carieră de succes alături de soțul ei, Florin Ochescu. Cei doi au împreună doi băieți, Florin Jr. și Iulian. Cel din urmă are astăzi 28 de ani și este de profesie pianist. De curând, acesta a primit șansa de a juca într-un serial italian.

Iulian Ochescu, fiul Silviei Dumitrescu, a primit un rol într-un serial italian

Pe lângă faptul că are o carieră în muzică, fiul Silviei Dumitrescu activează și în lumea cinematografică. Tânărul a semnat un contract pentru producția unui serial de televiziune din Italia. Filmările au loc în România, în Studiourile Buftea, scrie wowbiz.ro.

Iulian-Ochescu-fiul-Silviei-Dumitrescu-a-primit-un-rol-intr-un-serial-italian-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Personajul principal al serialului, Django, este un pistolar din vestul sălbatic. Producția este inspirată din seria de filme „Spaghetti western”, produsă de cunoscutul regizor de film italian Sergio Leone, în anii ’60- ’70.

„Am filmat pentru Django, serialul care va fi difuzat în 2022. Vor fi momente în care unul dintre actori cântă la pian, însă eu am înregistrat muzica. Sunt dublura actorului, am fost filmat în timp ce cânt la pian, mi-am împrumutat mâinile în serial, nu și chipul. 

Regizorii sunt italieni, actorii sunt englezi, americani, cei care vorbesc nativ engleza, actorii români sunt doar în figurație”, a declarat Iulian Ochescu, pentru impact.ro.

Iulian Ochescu se bucură de succes ca pianist

Lui Iulian Ochescu nu i-a fost greu să ajungă să aibă succes în muzică. Provine dintr-o familie de muzicieni, iar tânărul are și studii în domeniu. El a absolvit Colegiul Naţional de Muzică „George Enescu” din Bucureşti și a studiat la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.

În total, are un palmares de mai mult de 20 de premii naționale și internaționale, una dintre cele mai mari realizări ale lui fiind performarea din cadrul spectacolului de la Ateneul Român.

Fiul Silviei Dumitrescu a declarat că este foarte încântat de provocarea primită. Iulian Ochescu abia așteaptă să se vadă pe micul ecran, performând ca și actor de data aceasta, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton