Homepage  / Vedete româneşti

Anamaria Prodan și Roland Gavril, despărțiți de mii de kilometri. Cum reușesc să facă față relației la distanță

Anamaria Prodan și Roland Gavril, despărțiți de mii de kilometri. Cum reușesc să facă față relației la distanță
10

de Cristina Țapu,

Anamaria Prodan și Roland Gavril formează un cuplu de câteva luni, iar relația lor pare să evolueze cu pași repezi. Din păcate, legătura dintre ei este una la distanță, în cea mai mare parte din timp, căci impresara locuiește în București, iar sportivul în Statele Unite ale Americii. Cum reușesc să facă față distanței.

Cum reușesc Anamaria Prodan și Roland Gavril să facă față distanței care îi desparte

Anamaria Prodan a vorbit despre relația pe care o are alături de Roland Gavril și a subliniat că, în ciuda distanței care există între ei, găsesc o modalitate de a comunica eficient.

Legătura lor este una puternică, iar impresara nu își face griji pentru miile de kilometri care îi despart de cele mai multe ori. Are încredere în Roland și în fidelitatea acestuia.

Ce diferență de vârstă există între Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril  (12)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Noi nu avem o relație la distanță, că eu până în Vegas fac o zi. Până la urmă, 12 ore să ajung… Mă duc, plec, el vine, pleacă, după meci o să aibă și el liber, o să stea și el aici. Noi nu avem problema asta, nu mai avem 15 ani să ne gândim că eu sunt aici, el acolo și cine știe ce face fiecare. Nu e ceva ce să zici că nu o să se poată, că fiecare are o altă viață. E normal, suntem doi oameni care au două cariere mari și atunci este firesc cumva să facem să fie bine. Toate cuplurile power, mari, sunt formate dintr-un bărbat de succes și o femeie de succes”, a declarat Anamaria Prodan, conform Wowbiz.ro.

Cum l-a cucerit Anamaria Prodan pe Roland Gavril

Roland Gavril nu s-a sfiit să ofere declarații despre iubita sa. Atunci când a fost întrebat care au fost caracteristicile care l-au cucerit, Roland a avut un răspuns complex. În primul rând, sportivul este impresionat de determinarea Anei și de curajul de care dă dovadă, indiferent de situație.

„Ce știam de Ana? Știam că este o femeie puternică, o femeie care lucrează în box, pardon, în fotbal, că este o impresară de succes în fotbalul românesc. Familistă. Puternică. Știam destule despre ea.

Mie îmi plac oamenii puternici în general. Și îmi place să mă înconjor de oameni puternici. Cum este Ana, că este puternică, este exact ce îmi doream eu. Tocmai să mă înconjor de oameni puternici”, a declarat sportivul, conform Ego.ro.

Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan – Roland Gavril

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton