; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rod Stewart nu-şi mai permite alţi copii

01 September 2010

Cântăreţul Rod Stewart (65 de ani) a explicat, în cadrul emisiunii radiofonice australiene „Channel 9 News', că al optulea lui copil va fi şi ultimul, pentru că nu îşi permite o familie şi mai numeroasă.

Britanicul – care va avea al doilea lui copil cu soţia lui, Penny Lancaster (39 de ani) la începutul anului viitor – a explicat: „Sunt foarte fericit, dar va fi ultimul meu copil. Nu mai pot face alţii, altfel o să merg în turnee până la 90 de ani'.

Cântăreţul mai spune că ceilalţi copii ai lui sunt încântaţi de vestea unui nou frate sau soră şi că, dacă va fi băiat, va alege pentru ei un nume celtic, cum a făcut şi în cazul celorlalţi fii ai săi. Ceilalţi copii ai lui Rod Stewart au 30 de ani (Kimberley) şi 29 de ani (Sean) – făcuţi cu prima lui soţie, Alana Hamilton; 23 de ani (Ruby) – cu modelul Kelly Emberg; 18 ani (Renee) şi 15 ani (Liam) – făcuţi cu a doua lui soţie, Rachel Hunter; 4 ani (Alastair) – cu actuala lui soţie, Penny Lancaster.

Prima lui fiică, Sarah (46 de ani), a rezultat în urma unei relaţii cu studenta Susannah Boffey şi a fost crescută de părinţi adoptivi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare