; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rod Stewart e fericit pentru prima dată

25 October 2010

Cântăreţul britanic a dezvăluit, pentru revista Live, că se simte pentru prima dată în viaţa lui fericit, la 65 de ani.

Stewart, care a anunţat acum câteva luni că el şi soţia sa de 39 de ani, Penny Lancaster, aşteaptă cel de-al doilea lor copil, a mai spus că a fost cu adevărat fericit doar în ultimii ani, de când şi-a rezolvat problemele cu toţi copiii săi.

El are şase copii din patru relaţii precedente şi încă unul, Alistair (4 ani), cu actuala soţie şi spune că regretă timpul pe care l-a petrecut certându-se cu unii dintre ei.

Sunt mai fericit. În ultimii trei sau patru ani aşa am fost. Sunt într-un loc unde ador să fiu. Mi-am reparat relaţia cu copii mei. Pentru prima dată în viaţa mea, ne iubim cu toţii, pentru că nimic nu doare mai tare decât să mă cert cu ei', a explicat Stewart.

Vedeta se referă, probabil, la prima sa născută, Sarah (46 de ani), care a venit pe lume când el avea 19 ani şi a crescut într-un orfelinat până la vârsta de patru ani, când a fost adoptată. Abia recent, cei doi au început să se apropie.

Stewart spune că i-a dat, în sfârşit, adresa sa de e-mail şi că el a învăţat să aprecieze comunicarea online. Dacă vrei să spui ceva, nu explodează aşa cum s-ar putea întâmpla dacă ai o discuţie în contradictoriu la telefon.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare