; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rod Stewart deţine secretul tinereţii

03 November 2010

Cântăreţul de 65 de ani recunoaşte că se antrenează din greu pentru a se menţine în formă şi nu se abate niciodată de la regimul alimentar pe care şi l-a impus, anunţă celebritywonder.com

„Lucrez ca un câine ca să arăt aşa. Nu există o opţiune simplă. Sunt obsedat de sănătatea mea. Antrenorul personal mă pune la lucru cinci zile pe săptămână', a spus Rod Stewart.

„Secretul este să nu-ţi faci griji în privinţa vârstei. Nu mă deranjează deloc că îmbătrânesc. Chiar îmi place atâta timp cât rămân sănătos. Pielea mea rămâne intactă pentru că, în ultimii 30 de ani, mi-am făcut câte un tratament facial în fiecare săptămână. Am început în perioada în care eram cu prima mea nevasta, Alana Hamilton. La acea vreme, multe femei făceau asta. Acum, au început şi bărbaţii. Am deschis drumul pentru bărbaţi în acest domeniu'.

Desi are un stil de viaţă sănătos, Rod Stewart îşi permite să mai consume câte un păhărel, atâta timp cât nu exagerează: „Beau câteva pahare de vin în fiecare zi după ora 19. Îmi plac vinurile italiene'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare