; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rod Stewart, dat în judecată pentru câteva costume

28 September 2010

Cântăreţul britanic este târât prin instanţă pentru că nu a plătit costumele pe care le-a comandat pentru propria nuntă. Designerul Karen Mathews a decis un proces împotriva lui Rod Stewart (65 de ani) la o curte din Los Angeles, anunţă femalefirst.co.uk.

În urmă cu trei ani, Rod Stewart s-a căsătorit cu Penny Lancaster şi a purtat câteva costume create special pentru el, pe care nu le-a plătit niciodată.

Purtătorul de cuvânt al designerului a declarat: „Hainele nu au fost plătite intergral, iar Rob le-a păstrat pe toate, fără ca măcar să le returneze pe cele pentru care nu a scos bani din buzunar'.

În schimb, cântăreţul declară că nu a plătit pentru costumele de nuntă pentru că nu era mulţumit de calitatea acestora.

„Hainele nu au fost realizate la timp şi nu se potriveau. A fost nevoit să-şi cumpere un costum în ultimul minut', a spus reprezentantul artistului.

Pe parcursul vieţii, Rod Stewart a mai fost acuzat că este cumpătat din cale afară cu banii. Fiul său, Sean, l-a etichetat ca fiind zgârcit, părere împărţită şi de Ronnie Wood, chitaristul The Rolling Stones, care a cântat cu el în trupa The Faces.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare