Homepage  / Vedete

Rod Stewart a fost numit cavaler al Imperiului Britanic

Rod Stewart a fost numit cavaler al Imperiului Britanic

de Redactia Tvmania

Muzicianul Rod Stewart (71 de ani) a fost onorat de Prințul William, la Palatul Buckingham, scrie dailymail.co.uk.

Stewart a primit titlul onorific de cavaler ca o recompensă pentru cariera de peste cinci decenii în industria muzicală, precum și pentru acțiunile sale caritabile. După ce i-a acordat ordinul cavaleresc, Prinţul William i-a spus că este minunat că își continuă activitatea muzicală, iar artistul i-a răspuns că nu are încotro: „Sunt nevoit să fac asta. Am opt copii”.

Cântărețului i-au stat alături soția lui, fostul fotomodel Penny Lancaster (43 de ani), precum și cei mai mici fii ai săi, Aiden Patrick (5 ani) și Alastair Wallace (11 ani). După eveniment, Stewart a declarat că se simte grozav: „E minunat, chiar e. Este uluitor”.

Rod Stewart deţine secretul tinereţii

Cântăreţul recunoaştea în urmă cu ceva vreme că se antrenează din greu pentru a se menţine în formă şi că nu se abate sub nicio formă de la regimul alimentar pe care şi l-a impus: „Lucrez ca un câine ca să arăt aşa. Nu există o opţiune simplă. Sunt obsedat de sănătatea mea. Antrenorul personal mă pune la lucru cinci zile pe săptămână”, a spus Rod Stewart.

„Secretul este să nu-ţi faci griji în privinţa vârstei. Nu mă deranjează deloc că îmbătrânesc. Chiar îmi place atâta timp cât rămân sănătos. Pielea mea rămâne intactă pentru că, în ultimii 30 de ani, mi-am făcut câte un tratament facial în fiecare săptămână. Am început în perioada în care eram cu prima mea nevasta, Alana Hamilton. La acea vreme, multe femei făceau asta. Acum, au început şi bărbaţii. Am deschis drumul pentru bărbaţi în acest domeniu”.

Desi are un stil de viaţă sănătos, Rod Stewart îşi permite să mai consume câte un păhărel, atâta timp cât nu exagerează: „Beau câteva pahare de vin în fiecare zi după ora 19. Îmi plac vinurile italiene”.

Cântăreţul, care se află la al 3-lea mariaj, are opt copii cu cinci femei.

Rod Stewart şi-a publicat autobiografia în 2012.

Alte articole:

1. Lui Rod Stewart îi plac uşuraticele

2. Rod Stewart îşi publică memoriile…picante

3. Rod Stewart recunoaşte că a fost laş în relaţiile sale amoroase

4. Rod Stewart a fost dependent de steroizi

5. Rod Stewart va fi gazda unui reality show

 

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton