; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2part

Rochia mov, cea mai ușoară modalitate de exprimare a individualismului

22 December 2017

Culoarea mov este asociată, la bază, cu ideea de indivualitate, spiritualitate și sensibilitate. Totodată, se consideră că persoanele care optează pentru această alegere stilistică în materie de cromatică sunt automat considerate unice, originale, creative și artistice, care impun respect și pot să impresioneze pe oricine, oricând.

Participarea la un eveniment special, de seară, reprezintă una dintre acele ocazii în care orice femeie ar dori să impresioneze, să ia ochii tuturor privitorilor. Foarte multe dintre reprezentantele sexului frumos au tendința să apeleze la culorile clasice, precum roșu sau negru, în rochiile pe care le poartă. De cele mai multe ori, ajung să aibă niște rochii asemănătoare cu ale altor femei, lucrul pe care în niciun caz nu și l-ar dori.

Tocmai de accea, movul poate fi nuanța salvatoare când vine vorba de alegerea unei rochii de ocazie, pentru că instant va stârni atenția tuturor celor din jur și asta într-un mod cât se poate de pozitiv. Această nuanță poate apărea într-o multitudine de combinații, texturi, lungimi, pentru a crea ceea ce se cheamă un efect incredibil, care să taie răsuflarea oricui.

Pentru a ilustra cât mai bine cele spuse, am selectat câteva modele de rochii fix pe această nuanță, ce se găsesc pe www.dyfashion.ro. Acestea vă vor face să vă dați seama ce putere de fascinație incredibilă pot să aibă aceste alegeri, oricând și oriunde, mai ales la evenimentele speciale.

 

Rochie Anissa

Este una dintre acele rochii speciale, la care complexitatea croielii și a culorii folosite creează un adevărat punct de atracție. Oricine ar purta-o se va putea bucura de textura extrem de plăcută a materialului, care învăluie silueta corpului într-o îmbrățișare de catifea. De asemenea, cureaua cu numeroasele ei detalii  pune în evidență întregul farmec feminin al purtătoarei. Reprezintă o alegere inspirată, care nu necesită un efort stilistic suplimentar, pentru că, practic, rochia e o bijuterie în sine.

 

Rochie Ariela

Nu ați mai văzut de mult timp o asemenea nuanță, specială și atât de intensă, cu siguranță. Se mulează perfect pe corp și e așa de glam, încât cu greu va putea să fie uitată. E ideală pentru orice femeie care simte că vrea să strălucească la propriu, prin stilul impecabil ales. Decolteul subtil vine ca o completare perfectă, care evidențiază și mai bine linia superbă a corpului feminin. Îmbrăcată în această rochie veți fi, garantat, o apariție răvășitoare.

Rochie Alana

Eleganța și rafinamentul acestei rochii sunt direct proporționale cu lungimea sa. Se mulează perfect pe orice siluetă și se pliază pe mai multe tipuri de personalitate. Aceeași rochie poate fi combinată într-o modalitate extravagantă, dar poate oricând să fie și extrem de sobră. Acest model este extrem de versatil, pentru că lasă purtătoarea să decidă cum anume dorește să îl combine, în ce manieră sau abordare. Este o culoare frumoasă, care încadrează ideal liniile feței și scoate în evidență cele mai fine și mai plăcute trăsături.

Alegeți modele de rochii de ocazie pe mov, dacă doriți să vă creați o aură de mister în jurul dumneavoastră și poate chiar să vă intensificați farmecul personal. În așa fel, veți fi una dintre acele apariții cu adevărat remarcabile, nu doar o simplă invitată la un eveniment.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare