Homepage  / Vedete străine

Rocco Ritchie și iubita lui, Olivia Monjardin, prima apariție împreună pe covorul roșu. Ce ținută a ales fiul Madonnei

Rocco Ritchie și iubita lui, Olivia Monjardin, prima apariție împreună pe covorul roșu. Ce ținută a ales fiul Madonnei
7

de Roxana Mirea,

Rocco Ritchie și iubita lui, Olivia Monjardin, au avut prima apariție împreună pe covorul roșu. Fiul în vârstă de 23 de ani al Madonnei și al regizorului Guy Ritchie a arătat impecabil, însă iubita lui a atras toate privirile. Iată imaginile. 

Rocco Ritchie și iubita lui, Olivia Monjardin, prima apariție pe covorul roșu 

Rocco Ritchie și iubita lui, Olivia Monjardin, s-au bucurat, marți, 5 martie 2024, de o seară de întâlnire la film. Fiul în vârstă de 23 de ani al Madonnei și al regizorului Guy Ritchie și-a făcut debutul pe covorul roșu alături de iubita sa. Ce cei doi au participat la proiecția în premieră a noului serial de televiziune al tatălui lui, „The Gentlemen”, la Theatre Royal Drury Lane din Londra, potrivit ET.

Rocco a purtat un costum clasic gri cărbune cu o cămașă albă cu nasturi și o cravată cu model, ceea ce i-a conferit un look distins, perfect în ton cu tema premierei serialului polițist cu gangsteri britanic. Între timp, Monjardin a uimit într-o rochie neagră superbă, pe care a asortat-o cu un sacou negru.

Rocco Ritchie si iubita lui, Olivia Monjardin, prima aparitie pe covorul rosuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Despre relația lui Rocco Ritchie cu Olivia Monjardin, care își păstrează relația departe de ochii curioșilor, s-a aflat pentru prima dată toamna trecută. Daily Mail a obținut apoi fotografii ale cuplului la Milano, în noiembrie, unde erau numai un zâmbet în timp ce se plimbau pe străzi. 

Înainte de premiera de marți, Rocco și Olivia au pozat în timp ce asistau la Marele Premiu de Formula 1 din Bahrain, pe circuitul internațional din Bahrain, pe 2 martie. 

Rocco John Ritchie, fiul MadonneiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 7

Madonna a fost în comă indusă 

Apariția lui Rocco și a Oliviei la premieră a avut loc la o zi după ce faimoasa sa mamă s-a destăinuit în legătură cu grava sa problemă de sănătate de anul trecut și cu faptul că a fost în comă indusă medical. Artista a abordat acest subiect în timp ce se afla pe scenă în timpul primului din cele cinci spectacole ale sale din turneul Celebration World, la Kia Forum din Los Angeles.   

Madonna, în vârstă de 65 de ani, s-a destăinuit despre spitalizarea care a dus la anularea primei etape nord-americane a turneului său Celebration. Madonna s-a confruntat cu o infecție bacteriană, iar șederea ei în spital a inclus o comă indusă medical timp de 48 de ore. 

În timpul concertului de luni seară, Madonna a mulțumit medicului și personalului medical care se aflau în public și care au ajutat-o în timpul și după zilele pe care le-a petrecut în comă indusă.  

Potrivit Variety, cântăreața a recunoscut că experiența a fost „destul de înfricoșătoare” și a povestit că asistenta ei i-a spus: „Primul cuvânt pe care l-am spus a fost „Nu”. Și sunt destul de sigură că Dumnezeu îmi spunea: ‘Vrei să vii cu noi? Vrei să vii cu mine? Vrei să mergi pe aici?”. Iar eu am spus: „Nu. Nu.”” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton