; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bravo ai stil se striga darul

Rocadă la Kanal D. „Gala Bravo, ai stil!” și „Se strigă darul”, noi zile de emisie

01 November 2016

Începând din acest sfârșit de săptămână, în grila Kanal D vor apărea câteva modificări de substanță în ceea ce privește emisiunile din prime-time ale postului. Potrivit unui comunicat Kanal D, va fi vorba de o rocadă.

bravo-ai-stil-se-striga-darul

Mai precis, chiar din weekend-ul ce urmează, „Gala Bravo, ai stil!' va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00 (în prezent era difuzată duminica seara, la ora 20.00), iar „Se strigă darul' va intra în grilă duminica, de la ora 20:00 (până acum era transmisă sâmbăta seara, de la ora 22.00).

Astfel, începând din această săptămână, fanii „Bravo, ai stil!' vor putea urmări emisiunea de luni până sâmbătă, fără pauză. Din 5 noiembrie, Galele eliminatorii „Bravo, ai stil!' emisiunea a fost nominalizată la Premiile TVmania 2016 vor fi difuzate în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00, urmând ca duminica, de la ora 20.00, să intre în grilă show-ul „Se strigă darul'.

În ediția de sâmbătă, concurentele emisiunii „Bravo, ai stil!' vor avea de trecut o probă pe cât de dificilă, pe atât de spectaculoasă. De data aceasta, fetele trebuie să se îmbrace în stilul anilor 20 și să facă față exigențelor juriului căruia i se alătură, în această săptămână, GEØRGE.

În ceea ce îi privește pe Andreea Mantea și pe Bursucu, aceștia își vor continua aventurile pline de haz și goana după zestre, în fiecare duminică, imediat dupa principalul grupaj informativ al zilei, în show-ul „Se strigă darul'.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

1. Schimbări la „Bravo, ai stil': Apar noi concurente, iar publicul va putea vota

2. Galerie foto| Cum a fost la petrecerea de grilă a postului Kanal D

3. Astăzi, marea premieră a show-ului Bravo, ai stil!'

4. Bravo, ai stil!': Ce ținute vor purta Iulia Albu și Raluca Bădulescu

5. Au început filmările pentru show-ul de la Kanal D, „Bravo, ai stil!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare