; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robin Williams oferă sfaturi gazdelor de la Oscar

14 December 2010

Anul viitor, ceremonia de decernare a premiilor Academiei de Film Americane va fi găzduită de tinerii actori Anne Hathaway (28 de ani) şi James Franco (32 de ani), iar Robin Williams (59 de ani) nu s-a sfiit să le ofere celor doi câteva sfaturi.

Usmagazine.com informează că actorul, care a fost maestrul de ceremonii al galei Oscarurilor în 1986 (alături de Jane Fonda şi Alan Alda), le-a spus acestora să se distreze pe scenă şi să improvizeze.

În plus, Williams a sugerat ca Franco să reinterpreteze rolul alpinistului Aron Ralston din filmul „127 Hours' (care şi-a tăiat un braţ pentru a supravieţui unui accident montan) chiar pe scenă: „Ar fi interesant pentru că nimeni nu are idei preconcepute despre James Franco. Îşi spun toţi «Nu e comic». Dacă iese pe scenă cu un singur braţ, deja schimbă situaţia. Dar e ciudat, dacă te distrezi prea mult, publicul se enervează'.

Şi dacă toate glumele dau greş, Robin Williams spune că celor doi nu le rămâne de făcut decât un singur lucru: „Este un bar la Oscaruri. Nimeni nu ştie asta, dar e la subsol. Ţineţi minte asta!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare