Homepage  / Vedete străine

Robin Williams, comemorat de fiul său Zak la 10 ani de la moartea sa: „Mă gândesc la dragostea imensă pe care ai împărtășit-o cu noi toți”

Robin Williams, comemorat de fiul său Zak la 10 ani de la moartea sa: „Mă gândesc la dragostea imensă pe care ai împărtășit-o cu noi toți”
11

de Andra Stana,

Anul acesta s-au împlinit zece ani de la tragica zi în care marele actor Robin Williams și-a pus capăt zilelor, iar fiul său, Zak, a împărtășit cu fanii din mediul online un mesaj emoționant. Zak i-a adus un omagiu tatălui său și a postat o fotografie de colecție cu marele actor.

Fiul lui Robin Williams, Zak, își amintește de tatăl său la 10 ani de la moartea sa. Duminică, 11 august, Zak, în vârstă de 41 de ani, a postat o fotografie a câștigătorului premiului Oscar, împreună cu o notă emoționantă pentru tatăl său, scrie people.com.

„Tată, este greu de crezut că au trecut 10 ani”, a scris fiul lui Robin William în dreptul fotografiei cu regretatul actor în rolul lui Mork din serialul de comedie „Mork & Mindy”. „Astăzi, mă gândesc la dragostea imensă pe care ai împărtășit-o cu noi toți – familia ta, prietenii tăi și toți cei pe care i-ai întâlnit”.

„Continui să mă inspiri în fiecare zi să fac tot ce pot pentru a ajuta la crearea unei lumi mai conectate și mai iubitoare pentru familia noastră”, a continuat el. „Te iubesc pentru totdeauna”.

Robin a fost găsit fără suflare pe 11 august 2014. El avea 63 de ani. În 2020, Zak a declarat că, înainte de moartea sa, tatăl său „a făcut eforturi mari pentru a-i susține bunăstarea și sănătatea mintală, mai ales atunci când a fost provocat”.

De-a lungul carierei sale de comediant și actor, Robin a fermecat generații întregi de fani. Și-a început cariera făcând stand-up în anii 1970 și a continuat să joace în filme precum Good Will Hunting, Dead Poets Society, Aladdin, Mrs. Doubtfire și Good Morning, Vietnam, printre altele.

Gestul emoționant făcut de copiii lui Robin Williams, în ziua în care regretatul actor ar fi împlinit 72 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

A fost nominalizat la patru premii Oscar și a câștigat statueta pentru cel mai bun actor în rol secundar în 1988 pentru Good Will Hunting. De asemenea, a câștigat două premii Emmy și cinci premii Globul de Aur.

Zelda Williams, mesaj pentru fani

Zelda Williams, sora lui Zak, a postat, de asemenea, un omagiu adus lui Robin, dezmințind zvonurile potrivit cărora acesta ar fi avut o maimuță ca animal de companie, deoarece o fotografie a acestuia cu maimuța Crystal, care l-a interpretat pe Dexter în Night at the Museum, a devenit virală.

Robin Williams and Zelda Rae Williams at the 60th Annual Golden Globe Awards, 2003 © JRC /The Hollywood Archive – All Rights Reserved

„Din moment ce mai multe postări complet false sau prost documentate sunt susceptibile de a deveni virale la aniversarea morții tatei, poate doar să presupunem că sunt toate niște bazaconii”, a scris Zelda pe X (fostul Twitter). Pe lângă Zak și Zelda, 35 de ani, Williams mai avea un fiu, Cody, 32 de ani.

Pe 21 iulie, când Robin ar fi împlinit 73 de ani, Zak i-a adus un omagiu tatălui său pe X.

„Tată, la cea de-a 73-a aniversare a ta”, a scris el alături de o fotografie cu tatăl său meditând. „Îmi amintesc de tine pentru toată speranța și bucuria pe care le-ai adus lumii”. „Nu trece o săptămână fără ca cineva să-mi spună cum l-ai ajutat să treacă peste o perioadă întunecată sau o perioadă grea. Sunt atât de recunoscător să fiu fiul tău. Te iubesc pentru totdeauna”, a adăugat el.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton