; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

23210 Robin Williams. Originals.

Robin Williams (1951 – 2014), comemorat de postul Discovery Channel

14 August 2014

Discovery Channel România comemorează dispariția lui Robin Williams, difuzând vineri, 15 august, de la ora 21.00, un episod din seria “Curiosity”, prezentat de celebrul actor.

23210 Robin Williams. Originals.

Intitulat “Cum funcționează drogurile?”, programul dezvăluie ce conțin substanțele narcotice, în ce mod ne modifică trupul și mintea și, mai ales, de ce oamenii care le folosesc devin dependente de ele și uneori chiar mor.

Regretatul Robin Williams, care a trăit momente dificile cauzate de abuzul de astfel de substanţe, ne poartă într-o incursiune minuţioasă şi şocantă, care pune pe gânduri telespectatorii, prezentând psiho-fiziologia drogurilor psihotropice cu ajutorul graficii 3D.

“Cum funcționează drogurile” face parte din seria Curiosity, o aventură a descoperirii care investighează adevăruri ascunse în spatele celor mai mari necunoscute ale omenirii, ca de exemplu “Cum a fost creat Universul” sau dacă “Există universuri paralele”. Fiecare episod este prezentat de o mare vedetă internațională, concentrându-se asupra unei singure întrebări importante din ştiinţă, tehnologie sau societate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare