; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robert Turcescu, doctorand la Cluj

04 November 2010

Moderatorul emisiunii 100%' s-a înscris la Şcoala doctorală de Ştiinţe Politice şi ale Comunicării, de pe lângă Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, din cadrul Universităţii Babeş – Bolyai'.

Tema aleasă de Turcescu pentru teza de doctorat, care va fi realizată sub îndrumarea ştiinţifică a prof. univ. dr. Ilie Rad, este Presa românească postdecembristă, înainte şi după apariţia internetului.

În 17 ani de presă, am trăit, din punct de vedere profesional, în două lumi jurnalistice radical diferite. Prima perioadă este cea de dinainte de apariţia internetului în redacţii, iar cea de-a doua e legată de momentul în care, după anul 2000, a devenit aproape de neconceput să faci presă fără să fii conectat la net.

Accentul, în mod evident, va fi pus pe starea presei din România aşa cum am cunoscut-o eu din 93 şi până astăzi', a explicat realizatorul emisiunii „100%', difuzată pe B1.

Turcescu a ales Clujul pentru cei trei ani de doctorat, datorită faptului că mă leagă amintiri foarte frumoase de mediul academic clujean, iar faţă de domnul Rad am un deosebit respect profesional.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare