; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robert Turcescu   Casa Presei

Robert Turcescu a lansat clipul piesei “Un refren”

05 March 2013

Robert Turcescu & Casa Presei au lansat aseară videoclipul single-ului Un refren', piesă ce s-a calificat în finala selecţiei naţionale Euroviosion 2013.

Regizat de Bobby Păunescu, videoclipul a fost filmat alb-negru, iar singurul accent de culoare este Monica Bârlădeanu, “guest-star” al clipului.

“Bobby şi Monica ne-au făcut o surpriză extraordinară, colaborarea cu ei a însemnat enorm pentru noi, toţi cei din “Casa Presei”, iar rezultatul se vede: videoclipul este exact ceea ce ne-am dorit – o probă de eleganţă şi profesionalism. În plus, are doza de ironie pe care am vrut-o, fără exagerări inutile.', povesteşte Robert Turcescu.

Toti fanii Eurovision, ai lui Robert Turcescu & Casa Presei, îşi pot susţine favoritul în finala selecţiei naţionale Eurovision 2013, sâmbătă, 9 martie.

“Intrăm în finala de pe 9 martie cu emoţii, dar şi cu speranţă. Suntem numărul 1 în concurs şi am vrea să fim pe primul loc şi la finalul acestei competiţii. Ştim că e greu, nu ne facem iluzii, dar mizăm pe votul publicului şi pe cel al juriului, pentru că e, înainte de toate, o piesă scrisa cu multă bucurie şi dintr-o mare dragoste pentru muzică. Iar muzica, se ştie, face întotdeauna minuni.', continuă Robert.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare