; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robert și Kristen, împreună la premiera „Saga Amurg”

23 August 2012

Robert Pattinson și Kristen Stewart vor păși împreună pe covorul roșu de la premiera din Los Angeles a filmului „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II', care va avea loc în noiembrie, scrie femalefirst.co.uk.

Actorul de 26 de ani, a cărui inimă a fost frântă la auzul veștii că iubita lui, Kristen Stewart, l-a înșelat, a acceptat să se comporte ca un profesionist și să participe la premiera ultimei părți a filmului care i-a consacrat pe el și pe Stewart. Se zvonește că Pattinson a acceptat doar de teamă că fanii se vor purta urât cu fosta lui iubită.

„El le-a spus șefilor că va merge alături de Kristen pe covorul roșu pentru a o proteja de orice fan care ar huidui-o', a spus o sursă, citată de The Sun.

Cu toate acestea, producătorii au probleme cu Robert Pattinson, care nu e de acord să îi adreseze niciun cuvânt lui Kristen Stewart. Iar asta le va pune bețe în roate celor care vor organiza conferințele de presă.

„Kristen vrea să îl recâștige, dar Rob nu își dorește să vorbească cu ea în acest moment', a spus sursa.

Kristen Stewart, despre care se știe că nu a putut comunica cu Robert Pattinson de la declanșarea scandalului, a renunțat recent să mai participe la premiera londoneză a filmului „On The Road', de teamă ca fanii fostului ei iubit să nu o huiduie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare