; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robert Sean Leonard ar vrea să plece din „Dr. House”

08 April 2011

Robert Sean Leonard dr houseActorul Robert Sean Leonard (42 de ani) este hotărât şi nu prea când vine vorba despre apariţia lui şi în al optulea sezon al serialului „Dr. House', scrie tvline.com.

Singurul prieten al lui House (Hugh Laurie), James Wilson (Robert Sean Leonard) ar putea dispărea din poveste, dacă Leonard va alege să se mute din Los Angeles la New York şi să revină la teatru. Acum, actorul joacă într-o piesă pe Boradway („Born Yesterday') şi – în singura lui zi liberă – face naveta la L.A., unde filmează ultimele episoade din a şaptea serie din „Dr. House'.

„Acesta e ultimul meu sezon. Prin contract, s-a terminat, nu există nimic semnat pentru anul viitor pentru nici unul dintre actori', spune acesta, care admite că, mai mult ca sigur va exista şi o a opta serie, dar nu ştie dacă el va mai semna contractul. „Iubesc banii foarte mult. Dar îmi iubesc şi soţia, şi fiica şşi mi-e tare dor de New Jersey, de teatru, de prieteneii mei. Presupun că se va mai face un sezon nou. Şi presupun că voi semna, în cele din urmă, dar nu ştiu sigur', spune Robert Sean Leonard.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare