; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robert Redford

Robert Redford a anunțat că se retrage din actorie

10 August 2018

Robert Redford a anunţat că următorul film pe care îl va lansa, The Old Man and the Gun, va fi ultimul din cariera sa artistică. Iată de ce a ales să se retragă cunoscutul actor american. 

 Robert Redford a decis să pună punct carierei de mai bine de șase decenii din lumea filmului. Actorul american a anunțat că cel mai nou film al său, The Old Man and The Gun, va fi ultimul din cariera sa artistică.

„Niciodată să nu spui niciodată, dar eu cred că aici se încheie drumul meu în actorie. După asta mă voi odihni, doar fac meseria asta de la vârsta de 21 de ani. Mă gândesc că e de ajuns. Şi de ce să nu-mi fac ieşirea cu o peliculă foarte bună şi pozitivă?!, a spus Robert Redford pentru Entertainment Weekly.

În filmul The Old Man and The Gun, care va apărea pe marile ecrane la mijlocul lunii septembrie, Robert Redford joacă rolul unui deţinut care a scăpat dintr-o închisoare, apoi a continuat cu fărădelegile.

În 2016, actorul american declara că s-a săturat de actorie şi că preferă să se concentreze pe proiectele de regizor. Acum actorul nu a spus dacă decizia de a se retrage din actorie va afecta în vreun fel cariera sa de regizor de film.

Cariera artistică a lui Robert Redford se întinde pe mai bine de șase decenii. Este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum Butch Cassidy and Sundance Kid, The Sting şi All the Presidents Men, dar și pentru o serie de pelicule pe care le-a regizat, precum Ordinary People, A River Runs Through It și The Company You Keep. Ordinary People i-a adus actorului două premii Oscar, dintre care unul pentru regie. Redford a fondat Institutul Sundance şi festivalul omonim, pentru a sprijini filmele independente.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare