Homepage  / Vedete străine

Robert Pattinson va deveni tată pentru prima dată. Anunțul făcut de iubita lui, Suki Waterhouse, a devenit viral

Robert Pattinson va deveni tată pentru prima dată. Anunțul făcut de iubita lui, Suki Waterhouse, a devenit viral
6

de Roxana Mirea,

Robert Pattinson va deveni tată pentru prima dată! Iubita lui, Suki Waterhouse, este însărcinată cu primul lor copil. Marea veste a fost împărtășită chiar de către partenera starului din „Twilight”, care a făcut un gest către burtica sa de gravidă, la Festivalul Corona Capital din Mexico City, duminică, 19 noiembrie. Anunțul sarcinii a devenit acum viral în mediul online.

Robert Pattinson va deveni tată pentru prima dată 

Suki Waterhouse și Robert Pattinson vor deveni pentru prima dată părinți. Actrița, în vârstă de 31 de ani, este însărcinată cu primul ei copil. Waterhouse a făcut acest anunț în timpul unui spectacol la Festivalul Corona Capital din Mexic. În timpul reprezentației sale, artista a făcut o pauză pentru a se adresa publicului și pentru a-și arăta ținuta. 

„Azi port ceva strălucitor pentru că m-am gândit că ar putea să vă distragă atenția de la altceva ce se întâmplă”, a spus ea mulțimii în timp ce făcea semn spre burtica vizibilă de graviduță. „Nu sunt sigură că funcționează.” 

Un videoclip cu glumele făcute pe scenă a devenit apoi viral pe TikTok, după ce un fan a postat clipul. Un cont de fan a postat-o apoi pe X, fostul Twitter, unde a adunat sute de mii de vizualizări.

Înainte de anunț, o sursă a declarat pentru ETstarul din Twilight, în vârstă de 37 de ani, va deveni tată pentru prima dată. 

„Suki Waterhouse și Rob Pattinson așteaptă primul lor copil împreună. Ea este atât de fericită, încântată și apreciază această experiență. Suki și Rob sunt adorabili împreună”, a declarat sursa.  

Existau zvonuri că Suki Waterhouse este însărcinată

Vestea vine după ce Waterhouse a trezit zvonuri despre sarcina ei, în timp ce cânta într-un top la Festivalul de muzică Austin City Limits, pe 15 octombrie. O săptămână mai târziu, ea a pozat alături de Robert Pattinson, într-o rochie transparentă, pe covorul roșu de la Gala anuală GO Campaign din Los Angeles, California.  

Robert Pattinson va deveni tată pentru prima datăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În 2019, starul din „The Batman” a explicat de ce el și Waterhouse și-au ținut relația departe de ochii curioșilor. „Dacă îi lași pe oameni să intre, se devalorizează ceea ce este dragostea”, a declarat el pentru The Sunday Times. „Dacă un străin de pe stradă te-ar întreba despre relația ta, ți s-ar părea extrem de nepoliticos. Dacă ridici un zid, se termină mai bine.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton