Homepage  / Vedete străine

Robert Pattinson și Suki Waterhouse s-au logodit. Cei doi urmează să devină părinți

Robert Pattinson și Suki Waterhouse s-au logodit. Cei doi urmează să devină părinți
6

de Roxana Mirea,

Robert Pattinson și Suki Waterhouse s-au logodit. Cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește relația lor, însă anunțul logodnei vine după o altă veste surpriză. În noiembrie, Suki Waterhouse a confirmat oficial că ea și actorul din „Batman” așteaptă primul lor copil.

Robert Pattinson și Suki Waterhouse s-au logodit 

Robert Pattinson și Suki Waterhouse s-au logodit! Cei doi, care au o relație din 2018, sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor privată, ceea ce face ca vestea logodnei să fie și mai neașteptată. 

Sursa a confirmat vestea pentru ET, adăugând: „Sunt incredibil de fericiți și entuziasmați pentru viitorul lor împreună ca și cuplu și familie.” 

Pattinson și Waterhouse au stârnit pentru prima dată zvonuri despre o legătură romantică atunci când au fost văzuți făcând gesturi tandre în public la Londra, în iulie 2018. De atunci, ei au vorbint rar despre relația lor. În ciuda secretomaniei, povestea lor de dragoste continuă să înflorească, iar acum sunt pregătiți să facă următorul pas.  

Zvonurile de logodnă au apărut pentru prima dată la începutul anului 2019, când Waterhouse a fost văzută purtând un inel pe degetul inelar de la mâna stângă în timpul unei eveniment organizat de Dior, în Paris, Franța. Cu toate acestea, cuplul a ales să rămână tăcut în legătură cu speculațiile. 

Robert Pattinson va deveni tată pentru prima datăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Robert Pattinson va deveni tată pentru prima dată

Într-un interviu acordat în februarie 2023 publicației The Sunday Times, Waterhouse s-a declarat șocată de faptul că a fost atât de fericită alături de cineva timp de aproape cinci ani. Ea a dezvăluit că, în ciuda programului lor încărcat, ei nu stau mai mult de două luni fără să se vadă.  

„Sunt șocată că sunt atât de fericită cu cineva de aproape cinci ani”, a declarat Waterhouse.  

Vestea logodnei vine după o serie de apariții publice ale cuplului, inclusiv debutul lor pe covorul roșu la show-ul Dior Men Fall 2023 din Giza, Egipt, și participarea la Met Gala împreună pentru prima dată în mai 2023.  

Surprizele au continuat cu un alt anunț, pe 19 noiembrie 2023, când Suki Waterhouse a dezvăluit pe scena Festivalului Corona Capital din Mexico City că ea și Pattinson așteaptă primul lor copil. 

Sunt foarte strălucitoare astăzi pentru că m-am gândit că v-aș putea distrage atenția de la altceva ce se întâmplă”, a spus Waterhouse publicului, arătând spre burtica ei în creștere. „Nu sunt sigură că funcționează”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton