; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robert Pattinson si Suki Waterhouse

Robert Pattinson și Suki Waterhouse pregătiți să facă pasul cel mare

23 July 2020

Robert Pattinson și Suki Waterhouse sunt pregătiți să facă pasul cel mare. Paparazzi au surprins-o pe partenera lui Pattison purtând un inel de logodnă, ceea ce ar însena că relația lor este una tot mai stabilă.

Actorul preferă însă discreția atunci când vine vorba de viața lui personală și de persoana care îi este alături, iar până în acest moment nu au făcut nicio declarație cu privire la logodnă. 

 

 

Într-un interviu din 2019 pentru Sunday Times, actorul Robert Pattinson a vorbit despre alegerea lui de a nu dezvălui detalii despre viața lui personală.

 „Dacă le povestești oamenilor despre relația ta, valoarea dragostei scade. Dacă un străin vine la tine pe stradă și te întreabă despre relația ta, ai crede despre el că este extrem de nepoliticos', a declarat Robert Pattinson atunci.

Cu toate acestea, încă din luna ianuarie există zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi logodit. În cadrul unei cine Dior la Paris, Suki Waterhouse a fost văzută și atunci purtând un inel de logodnă.

 

Robert Pattinson și Suki Waterhouse sunt împreună încă din iulie 2018, atunci când ei au fost surprinși în ipostaze romantice în timpul unei plimbări în Londra. În imaginile obținute exclusiv de E! News, Robert Pattinson și Suki Waterhouse păreau să se bucure unul de compania celuilalt după ce au părăsit un cinematograf din Notting Hill, unde au vizionat filmul „Mamma Mia! Here We Go Again'.

„Erau foarte apropiați și s-au sărutat de mai multe ori. Robert era foarte afectuos cu ea', a mărturisit la acea vreme un martor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare