Homepage  / Vedete străine

Suki Waterhouse și Robert Pattinson au devenit părinți. Primele imagini cu bebelușul cuplului

Suki Waterhouse și Robert Pattinson au devenit părinți. Primele imagini cu bebelușul cuplului
9

de Cristina Țapu,

Robert Pattinson, în vârstă de 37 de ani, și logodnica acestuia, Suki Waterhouse, în vârstă de 32 de ani au devenit părinți curând. Fotoreporterii de peste Ocean au surprins primele imagini cu aceștia și copilul lor, la plimbare în Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

Suki și Robert Pattinson, surprinși la plimbare alături de copilul lor

Modelul, în vârstă de 32 de ani, și actorul din Twilight, în vârstă de 37 de ani, au fost văzuți pe străzile din Los Angeles, la plimbare alături de cel mai nou membru al familiei lor. Copilul celor doi se afla în cărucior, iar cel care-l conducea era chiar actorul.

GO Campaign’s 17th Annual GO GalaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

În imaginile surprinse de către fotoreporterii din Statele Unite ale Americii, Robert părea în totalitate un tată iubitor în timp ce împingea căruciorul roz deschis cu nou-născutul lor înăuntru, în timp ce Suki radia de fericire mergând alături de el. Cei doi nu au confirmat oficial venirea pe lume a copilului lor și nici nu au distribuit imagini cu acesta în mediul online.

Robert Pattinson și Suki Waterhouse formează un cuplu din anul 2018

Relația dintre Robert Pattinson și Suki Waterhouse datează din anul 2018, însă cei doi obișnuiesc să fie foarte discreți asupra vieții lor personale.

Pattinson și Waterhouse au stârnit pentru prima dată zvonuri despre o legătură romantică atunci când au fost văzuți făcând gesturi tandre în public la Londra, în iulie 2018. De atunci, ei au vorbint rar despre relația lor. În ciuda secretomaniei, povestea lor de dragoste continuă să înflorească, iar acum sunt părinții unui copil.

Într-un interviu acordat în februarie 2023 publicației The Sunday Times, Waterhouse s-a declarat șocată de faptul că a fost atât de fericită alături de cineva timp de aproape cinci ani. Ea a dezvăluit că, în ciuda programului lor încărcat, ei nu stau mai mult de două luni fără să se vadă.  

Robert Pattinson se va întoarce în rolul lui Batman

Robert Pattinson, care a jucat în filmul ‘„The Batman” din 2022, este pregătit să își reia rolul în continuarea filmului ‘The Batman’, a confirmat regizorul Matt Reeves. Filmul s-a dovedit a fi un adevărat succes de box office după ce a obținut încasări de aproximativ 770 de milioane de dolari la box office-ul global.

Încă de atunci, fanii au anticipat o continuare a lungmetrajului cu antieroi. Iar acum, cineastul a confirmat că o continuare a filmului „The Batman” este într-adevăr în lucru. Reeves, în timpul unei interacțiuni cu Collider, a declarat: „Lucrăm la un film. O să vă spun în felul următor. Suntem adânc băgați în el, iar eu și partenerul meu scriem, Mattson [Tomlin] și cu mine scriem, și este foarte interesant și sunt foarte încântat de ceea ce facem.”

El a continuat să adauge că Pattinson se va întoarce în rolul lui Batman. „(Sunt) foarte entuziasmat să fac asta cu Rob (Robert Pattinson), pentru că pur și simplu cred că este o persoană și un actor atât de special.”

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton